Tips til at indrette et hyggeligt soveværelse

soveværelse med hyggelig seng
(sponsoreret indhold)

Tips til at indrette et hyggeligt soveværelse

Er det tid til at give dit soveværelse en makeover, hvor afslapning skal være centralt? Så er disse tips til dig, der gerne vil have et lokkende og komfortabelt sovemiljø.

Gå på jagt efter en komfortabel seng

Trænger du til en rigtig god seng? En seng er det helt ideelle møbel til afslapning og søvn, og derfor står den centralt, når det handler om soveværelsesindretningen.

Bidro aflang Ledflex

Det er meget forskelligt, hvilken slags man sover bedst i. Her er nogle af de forskelle, du kan navigere efter, når du skal finde den rigtige:

  • Madrassens fasthed og komfort. Nogle vil gerne have en seng med en fast madras, mens andre gerne vil have en blød seng. Du har også mulighed for at vælge en madras med memory-skum, der former sig efter kroppen. Du kan prøve forskellige madrasser for at finde ud af, hvilken seng der giver dig den bedste komfort.
  • Design og funktioner. Du kan både få enkle, klassiske senge, senge med hovedgærde, opbevaring og elevation eksempelvis.
  • Størrelse på sengen. Du kan finde senge i mange størrelser lige fra king size til børnesenge. Har du behov for en dobbeltseng, en trekvartseng eller enkeltmandsseng?

Når du gerne vil ligge godt, men er i tvivl om, hvordan du kommer frem til den mest optimale seng for din krop, kan det være en god idé at få vejledning af eksperter på området. SengeSpecialisten har høj ekspertise og tilbyder dig god rådgivning, når du henvender dig i de fysiske butikker eller via kundeservice.

Skab en afslappet stemning

For at skrue op for hyggen kan du indrette dig med eksempelvis en stemningsskabende sengehimmel, hvor du hænger lyskæder op under. Du kan også tilføje bløde puder og tæpper til sengen.

Novasel - Perskindol

Stil nogle fine stearinlys og andre nipsting rundt omkring i rummet. Hvis du bruger levende lys, skal du selvfølgelig huske at slukke dem inden sengetid. Alternativt kan du vælge elektroniske stearinlys.

Du kan vælge at male en af væggene i rummet i en afdæmpet eller mørk farve for at tilføje ekstra stemning. Vælg eksempelvis en støvet grøn eller rosa, måske en mørk blå?

Hvis du gerne vil have det ekstra mørkt, når du ligger om aftenen og ser film eller bare gerne vil sove lidt længere om søndagen uden at skulle vågne naturligt af morgensolen, så kan du investere i mørklægningsgardiner.

Sørg for plads til opbevaring

Udover sengen kan du også kigge efter andre møbler, der kan få sin plads i soveværelset. Et sengebord kan være praktisk til opbevaring af små ting som briller, en bog, ørepropper og et glas vand, ting man kan have behov for inden sengetid. Her kan du også have en lampe stående, som kan give lidt hyggelig belysning om aftenen.

For mange er soveværelset også et sted, hvor man iklæder sig tøj og sko. Har du ikke en walk-in dedikeret til dette formål, så kan du få fat på et flot skab eller en skænk til at opbevare dit tøj. Hæng et fint spejl over skænken.

Find tips til at indrette et hyggeligt soveværelse ovenfor.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe