Gør hus og have klar til sommeren

have klar til sommer
(sponsoreret indhold)

Gør hus og have klar til sommeren

Sommeren er snart ved at være over os, og derfor er det ved at være tid til at gøre huset og haven klar til sommeren. Det kan være du går og drømmer om at få en have der er spækket med farver og smukke blomster. Eller måske en nymalet facade på dit hus. Det er endelig tiden til, at få drømmen igangsat. Følg med her, for at få tips til hvordan du kan gøre hus og have sommerklar.

Gør sommeren mere energi- og miljøvenlig

Sammen med den udvendige opgradering af hus og have, kan det ligeledes være en god ide, at kigge på hvordan du kan spare lidt på varmeregningen. Hvis du vil spare penge og har lidt plads uden for huset, og ikke ved hvad du skal bruge det på, kan du få monteret en luft til luft varmepumpe. Med denne varmepumpe kan du spare på varmeregningen og være mere miljøvenlig på samme tid. En luft til luft varmepumpe hiver varme ud af luften, og sender varmen ind i huset. Her kan varmen så bruges til at varme huset op. Dette er noget mere effektivt og miljøvenligt end eksempelvis elvarme. Så brug lidt tid i weekenden, på at få monteret en varmepumpe, så du kan få flere penge til andre sjove ting i sommerferien.

Bidro aflang Ledflex

Opfrisk haven og husets ydre

Der er nu intet bedre end en dag i haven, hvor hele familien er samlet og nyder det gode forårsvejr og laver praktiske ting. Dette er en god mulighed for at få ryddet op i haven. Og til at få plantet nye blomster, buske og træer, der kan pynte til sommer.

Brug ligeledes lidt tid på at opfriske facaden, med en masse krukker hvori der er smukke blomster og planter. Det kan også være at facaden trænger til at blive vasket eller malet, for så er dette jo en oplagt mulighed.

Gør hus og have klar til sommeren – bl.a. med en luft til luft varmepumpe.

Novasel - Perskindol

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe