Få grønnere græs end din nabo

Græs der er grønnere end naboens

Er du træt af at se på en græsplæne, der kæmper en brav kamp mod mos og ukrudt, og som egentlig ikke er særligt behagelig at gå på? Måske du længe har været i gang med at prøve at fikse det med diverse ukrudtsmidler, har fjernet mos og meget andet – men nogle gange er den eneste løsning bare at starte fuldstændig forfra. Det kan også være, I generelt har haft gang i et større projekt med at forny hele haven.

Hvis ikke I har tålmodigheden til at så græsfrø og se, hvordan det udvikler sig løbende, er rullegræs en løsning, mange godt kan lide. Her kan I få præcist samme, naturlige resultat med græs af god kvalitet, som tager enormt kort tid om at tilpasse sig omgivelserne og vokse pænt sammen. Det er en form for genvej til en flot græsplæne, som mange gartnere kan hjælpe jer med at få anlagt. Køb rullegræs online – der er mange penge at spare!

Bidro aflang Ledflex

Eget projekt eller med hjælp udefra?

Hvis I har grønne fingre og elsker at bruge tid sammen i haven, er det ingen sag at anlægge en ny græsplæne. Det er vigtigt, at I har et godt udgangspunkt med et underlag, der virkelig er gjort klart og er helt plant, så det er til at arbejde med, og så slutresultatet bliver godt – og så er det nemt, når først man er klar til at lægge rullegræsset ud.

Hvis I til gengæld ikke helt har tiltro til egne evner, er det måske i stedet relevant for jer at få en gartner til at hjælpe jer med projektet. Der findes græsfrø af mange forskellige sorter, så I kan få præcist den græsplæne, I godt kunne tænke jer, så I virkelig kan nyde, at græsset faktisk er grønnest på jeres side af hegnet. Det er en skøn måde at bruge timer udendørs på!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe