Fyld haven med sjove oplevelser for børnene

oplevelser for børnene er lige ude i haven

Oplevelser er der masser af lige ude i haven. Haven indbyder nemlig til sjov for børn og voksne. Der er så mange muligheder for både underholdning og hyggeligt samvær lige uden for terrassedøren.

Uanset om det er en stor eller lille have, så vil børnene elske både at blive udfordret og også hyggeligt samvær med andre børn og voksne. Giv dem rammerne til sjove oplevelser i haven. Det er både stimulerende og sundt at opholde sig i det fri.

Bidro aflang Ledflex

Her er nogle sjove idéer til underholdning i haven med børnene.

Hold ferie i haven

Giv børnene nogle sjove og mindeværdige timer og dage her i sommerperioden. Du får 3 idéer til sjove aktiviteter derhjemme.

På telttur i haven med børnene

En spændende telttur behøver ikke at foregå langt væk for, at børn føler, at de er på verdens mest spændende telttur. Haven er jo et oplagt sted at prøve at overnatte i det fri. Gør det til en hyggelig oplevelse at pakke og sætte teltet op, og nyd samværet under åben himmel en dejlig sommernat.

Novasel - Perskindol

sjov oplevelser at sove i telt i haven
Telttur i haven – børnene vil elske det.

De Olympiske Lege for børnene giver sjove oplevelser

Det er sjovt at konkurrere! Opfind jeres egne Olympiske Lege i haven med konkurrencer, som alle kan være med til. F.eks. kongespil eller rundbold, sækkevæddeløb eller trillebørsstafet, bowling med et hvidkålshovede. Kun fantasien sætter grænser.

olympiske lege i haven
Olympiske lege – det er sjovt at konkurrere med børnene i haven.

Sjove oplevelser med trampolin for alle

At hoppe i trampolin giver den sjoveste følelse af frihed, og børnene kan hoppe i timevis. Er det længe siden du har hoppet i trampolin og har du glemt, hvor sjovt det er? Så tag børnene med i haven – de er helt sikkert “hoppeeksperter” og klar til timers leg.

Brug hovedet på trampolinen og undgå ulykker
Hop i trampolin med børnene – så kan du forstå hvorfor de elsker det. Det giver sjove oplevelser sammen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe