Advertorial: Gør det nemt at slå plænen

Med en robotplæneklipper slipper du for bekymringen om at holde en pæn og velplejet plæne.

Gør det nemt for dig selv at slå plænen med en robotplæneklipper. Nyd synet af en velplejet plæne og slip for besværet med at slå græsset selv.

Synes du, det er uoverskueligt at få slået græsset hver eneste uge i sommermånederne? Bare en enkelt gang, man springer over, kan være skyld i, at næste omgang bliver tung og træg at komme igennem. Der går hurtigt en times tid eller mere med at slå græsset, hvis man har en stor plæne. Hvis du tilmed har træer og bede rundt i haven, så er der mange forhindringer, man skal udenom. Det kan virke som en umulig pligt. Mange ser frem til, at efteråret rammer, så græsset stopper med at gro. Men samtidig er der ikke noget flottere end en velholdt plæne, hvor hvert et strå sidder snorlige og har stort set samme længde.

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, kan du investere i en robotplæneklipper. På den måde kan du fuldstændig slippe for den sure pligt med at slå græsset. Du kan i stedet nyde, at plæneklipperen med jævne mellemrum kører frem fra sit skjul, tager en runde og kører til siden igen.

Bidro aflang Ledflex

En robotplæneklipper i god kvalitet

Det er vigtigt, at man får fat i et produkt, der er af kvalitet, når man skal ud at have fat i en robotplæneklipper. På den måde er du sikret en jævn plæneklipning over de næste mange år. Du behøver ikke bekymre dig for, om græsset bliver for langt eller for tungt til, at den kan klare det. Med en Husqvarna Automower 305 er du godt dækket ind.

Hvis du ikke er så bekendt med markedet og måske skal ud at investere i din første robotplæneklipper, så er den her et godt bud på en maskine. Den kan klare langt de fleste haver, og er til at have med at gøre når det kommer til indstillinger og funktioner.

Plæneklipperen kan klare arealer på op til 600 m2. Og hvis du bor i et bakket område, behøver du ikke bekymre dig, da den kan klare hældninger på op til 40% uden problemer. Det kan være uoverkommeligt hårdt at skubbe en almindelig plæneklipper på skrænter, men denne maskine klarer den altså helt selv.

Novasel - Perskindol

Mange funktioner

Plæneklipperen har mange forskellige funktioner der letter dit arbejde mest muligt. Det betyder blandt andet, at den har en funktion, der timer dens arbejdstimer efter vejret. Det er sjældent godt at slå græs i regnvejr. Men med plæneklipperens sensorer, der tjekker fugt og temperatur, er du sikret, at plæneklipperen arbejder under optimale forhold. Så opnår du det bedst mulige resultat.

Maskinen er enkel at vedligeholde og kræver blot, at den en gang imellem får en tur med en vandslange. Den kan nemt både rengøres indvendigt og udvendigt, så den ikke samler græs sammen, der lægger sig i totter efter den.

Det kan også være, at græsset er blevet længere, end du kan lide det, og så kan du justere højden, så den klipper græsset mere tæt til jorden. Eller mindre, hvis det er det, du gerne vil have.

LÆS OGSÅ: Måske du interesserer dig for din bækkenbund og hvordan den fungerer for et bedre velbefindende. Se mere her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe