Hyggelig atmosfære med biopejs både indenfor og udenfor

Biopejs er et miljøvenligt alternativ til brændeovnen

Vi er med tiden blevet mere bevidste omkring vores hjemmelige omgivelser, hvad enten det er indendørs eller udendørs. Vi er også blevet mere klimabevidste, og miljøvenlighed er blevet en stor del af dagligdagen hos mange. Med en biopejs får du ikke blot et ekstra hyggeligt pust til din indretning. Du får også et miljørigtigt alternativ til den traditionelle brændeovn.

Efter et år med Corona og nedlukning, har vi brugt mere tid derhjemme. Dette har for mange givet ideer til nye projekter og gøremål for hjemmet både til inde- og ude arealerne. Det skal være hyggeligt og hjemligt. Derfor er en biopejs den perfekte løsning. Den frembringer en hyggelig atmosfære, uanset hvor den bliver placeret – og endnu bedre, den er miljøvenlig.

Bidro aflang Ledflex

Den miljørigtige pejs

Biopejsen har taget pejsemarkedet med storm, og det er ikke uden grund. Det er både en smart og let håndterbar pejs. Den brænder på bioethanol, en sprit produceret på organisk materialer, så som majs og roer, hvorved der tale om et bæredygtigt og miljøvenligt produkt. Ved afbrænding afgives der kun CO2, varme og fordampet vand, hvilket betyder, at en biopejs, til forskel fra den klassiske brændeovn, hverken kræver skorsten eller aftræk. Dette betyder også, at du kan installere pejsen stort set alle steder du ønsker den!

Biopejsene findes i et hav af forskellige størrelser, designs og former. Du kan med garanti finde en der passer til dig, dine behov og din indretningsstil. De kan fås som vægmonterede eller lofthængte modeller samt fritstående modeller, som du med fordel kan placere efter dine egene ønsker. Herudover er der de moderne og meget populære indbygningspejse, der i sig selv giver et hav af muligheder. De kan blandt andet laves med det velkendte 1-sidede design, hvor flammerne kan nydes fra én vinkel. Eller du kan vælge at bygge biopejsen ind i en skillevæg, hvor pejsen igen kan placeres på flere måde, alt efter dine ønsker. Placer den for eksempel i midt af skille væggen, det gør det muligt at nyde det flotte flammesyn fra to rum, eller placer den for enden hvor flammerne kan betragtes fra hele 3 vinkler.

Med en miljøvenlig bioethanol pejs, er der mange muligheder, for dine indendørs såvel som udendørs arealer. Der findes nærmest ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre med en biopejs. Vil du vide mere om hvad du kan gøre, eller undgå at gøre for at skabe et bedre indeklima, så klik her.

Novasel - Perskindol

Biopejsens udendørs rolle

Bioethanol pejsene er kendt for at være blikfang og skabe en hyggelig atmosfære i og for dens omgivelser. Dette gælder også for dit udendørs areal. Der findes flere modeller, der både kan anvendes til inde og ude brug, specielt de fritstående pejse. Derudover kan der også fås biopejse specielt til udendørs brug, som vil pynte uanset om det er i haven, indkørslen eller på terrassen.

Biopejse afgiver ikke alverdens varme, og det afhænge i stor grad af rummets størrelse, men det vil være en flot tilføjelse til dit udendørs areal, og den vil være samlingspunkt for en masse hyggelige stunder. De smukke levende flammer er betagende, og de står endnu flottere når mørket falder på. Den vil bidrage med ekstra lys og omringe sine omgivelser med en hyggelig og afslappende atmosfære.

Biopejs og sikkerhed

Skulle der opstå tvivl omkring installation og brugen af biopejsen, så har Sikkerhedsstyrelsen opstillet en række anbefalinger, som du kan læse mere om her. Det anbefales, at du altid følger den medfølgende brugsanvisning og installationsvejledning. Skulle der være yderligere tvivl, kontakt din forhandler, så du til hver en tid, med ro i maven, kan nyde din biopejs og den hygge, den bringer med sig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe