Sådan indretter du din stue med et afslappende TV-område

TV-område

Når man kommer hjem fra en lang dag, er det rart at have et afslappende TV-område, hvor man kan slappe af og se sin yndlingsserie. Det er dog ikke altid lige let at finde ud af, hvordan man indretter sin stue med et TV-område. Læs derfor med her og få inspiration til, hvordan du kan indrette din stue på afslappende vis.

Slap af foran TV’et med en Stressless lænestol

For at få den bedste oplevelse ud af en film, kan du med fordel investere i en god lænestol. En Stressless lænestol er perfekt til formålet, da den er designet til at give dig den bedst mulige siddekomfort. Stressless lænestolen er også designet til at give dig støtte i ryggen og nakken, så du ikke får ondt efterfølgende. 

Bidro aflang Ledflex

Derudover kan du justere lænestolen, så den passer perfekt til din krop og din højde. Dette giver dig mulighed for at finde den helt rigtige position for dig selv, så du kan slappe af i fulde drag. Ydermere er stolen udstyret med en sovefunktion, så du kan tage en lur, mens du ser film.

Find den perfekte sofa til stuen

Sofaen er det møbel, der typisk fylder mest i stuen. Derfor er det også et af de vigtigste møbler at have styr på, når man indretter sin stue. Men hvordan finder man den perfekte sofa? Det kommer helt an på ens behov og ønsker. Du kan med fordel kigge efter en hjort knudsen sofa, da de designer sofaer til forskellige formål.

Når det kommer til valget af din næste sofa, er der en række ting, du med fordel kan tage med i dine overvejelser. Du kan for eksempel teste, om du sidder og ligger godt i sofaen. Derudover er det også vigtigt, at sofaen passer godt til dine stilpræferencer og stuens øvrige indretning.

Novasel - Perskindol

Hvilke farver og materialer vil give den mest afslappende stemning i TV-området?

Når man skal finde den helt rigtige farve og materialer til møblerne i sit TV-område, så er det vigtigt at tænke over, hvilken stemning man gerne vil have i rummet. Vil man have en afslappet stemning, kan det være en god idé at gå efter nogle blødere farver som eksempelvis grå, beige eller måske endda cognac.

Nogle af de bedste materialer til at skabe en afslappet stemning er stof. Dette vil typisk give et mere rolig udtryk i rummet end hårdere materialer som læder eller granit.

Forhåbentligt er du blevet inspireret og en smule klogere på, hvordan du med fordel kan indrette din stue med et afslappende TV-område.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe