Træt af uønsket behåring? Find den bedste hårfjerningsmetode

Træt af uønsket behåring?
Sponsoreret indhold

Træt af uønsket behåring? Find det bedste hårfjerningsmetode for dig

Træt af uønsket behåring? Hår er en fast del af de fleste kroppe, hvor håret har haft en vigtig betydning for mennesket gennem vores arts lange historie. Men det ekstra hår i armhuler, på ben og andre steder på kroppen er ikke længere nødvendigt, og for mange bliver de lange hår på kroppen til en decideret pine.

Det kan skabe et uønsket udtryk, hvis der er hår på ben, i armhuler og andre steder på kroppen, og derfor vælger mange at fjerne de uønskede hår. Til det formål findes der flere forskellige metoder, og du kan vælge mellem forskellige produkter og derved finde frem til den løsning, der passer bedst til dig.

Bidro aflang Ledflex

Men hvad skal du vælge, når du kigger med blandt de gode tilbud på hårfjernere? Grundlæggende kan du vælge mellem fire forskellige metoder til hårfjerning:

  • IPL
  • Shaver
  • Epilator
  • Voks

Træt af uønsket behåring? Find den hårfjerningsmetode der passer bedst for dig

Træt af uønsket behåring? Find det bedste hårfjerningsmetode her.
Er du træt af uønsket behåring? Find den hårfjerningsmetode der passer bedst for dig og kom uønsket behåring til livs.

Hårfjerning med IPL

I mange år har hårfjerningsklinikkerne være de eneste, der har haft mulighed for at fjerne hår med IPL. Men sådan er det ikke længere, for nu har du faktisk mulighed for at udføre præcis den samme behandling som i klinikkerne – alt sammen hjemme hos dig selv.

IPL er en forkortelse for ’intensed pulsed light’, og der er således tale om en behandling, der baserer sig på lys. Behandlingen fungerer ved, at lyset lammer dine hårsække og derved forhindrer dem i at gro. Det sker helt konkret ved, at et pulserende lysglimt sendes ind i din hud med en høj intensitet.

Novasel - Perskindol

Denne metode er så effektiv, at melaninet i hårsækkene nedbrydes, og hårvæksten fra dine hårrødder stoppes derfor på permanent basis, når du har brugt metoden et par gange. Alt dette sker på en smertefri måde, hvilket er en af de helt store fordele ved at bruge IPL.

Hårfjerning med IPL sker med en IPL-hårfjerner, som er en lille håndholdt enhed, der cirka har samme størrelse som en epilator. Derfor er en IPL-hårfjerner nem at have i hånden, hvorfor den er nem at bruge overalt på kroppen. Effekten er størst, hvis du bruger en shaver først, så lyset har de bedste betingelser for at trænge ind i din hud og derved dine hårsække.

Hårfjerning med epilator

En anden og meget populær metode til hårfjerning er epilation. Epilation foregår med en håndholdt epilator, som føres over kroppen på steder, hvor du gerne vil fjerne dine hår. Her river epilatoren dine hår ud med roden, og epilation fungerer derfor på samme måde som hårfjerning med voks. Forskellen er bare, at hårene rives ud med en elektrisk maskine i stedet for med voks.

En epilator er yderst effektiv, når det kommer til at fjerne hår, for den kan tage fat i hår på helt ned til 1 mm. Og da hårene fjernes helt nede fra hårsækken, går der lang tid, før de kommer ud igen. Med en epilator får du således et flot og langvarigt resultat, men du skal dog være opmærksom på, at der kan være en del smerte forbundet med at bruge en epilator. Især når du fjerner hår på følsomme områder.

Hårfjerning med shaver

En tredje mulighed for hårfjerning er med en klassisk shaver. Hårfjerning med en shaver har den fordel, at hårene kan fjernes nemt og hurtigt, og at metoden kan bruges på hele kroppen uden at medføre smerte.

Blandt de tre nævnte metoder til hårfjerning er shaveren uden tvivl den nemmeste, mens du ved at købe en shaver også har mulighed for at få et rigtig godt produkt til en pris, der er noget lavere end det, du må betale for en epilator eller en IPL-hårfjerner.

Med en shaver kan du lynhurtigt få glatte og lækre ben, når du skal til fest om to timer, og du kan slå barberingen sammen med en tur under bruseren, så du bliver ren og frisk på samme tid.

Der findes mange forskellige typer af shavere, og det rette valg afhænger helt af, hvad dine behov er. Hvis du udelukkende vil afhænge af din shaver for at fjerne hår på kroppen, kan du vælge en lidt dyrere model med flere funktioner, mens du kan vælge en billigere og mere simpel shaver, hvis du bare skal supplere hårfjerning med en IPL-hårfjerner eller din epilator med en shaver.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe