Sådan kan du spare penge på din energiregning

energiregning er steget
Sponsoreret indhold

Får du sved på panden, når du skal tjekke din energiregning hver måned? Så skal du måske til at overveje, om ikke der er penge at spare. Energi kan ganske rigtigt være temmelig dyrt, men der er heldigvis også måder at minimere energiregningen på. Det kan både handle om hvilken slags energi, du bruger, og om dit forbrug. Uanset hvad er der garanteret en måde, hvorpå du kan spare penge og dermed få råd til de ting, du virkelig går og drømmer om! Det kan du læse mere om i denne guide.

energiregning er steget
Er din energiregning steget er en ny varmevandsbeholder måske en løsning.

Vælg en moderne el-vandvarmer

Har du en traditionel varmtvandsbeholder i din bolig eller dit sommerhus? Så skal du måske overveje at udskifte den med en moderne el-vandvarmer. En traditionel varmtvandsbeholder opbevarer nemlig dit vand og holder det varmt – også selvom du faktisk ikke bruger det. Det problem kan du løse med en moderne varmtvandsbeholder, hvor det kun er det vand, du faktisk bruger, der holdes varmt. På den måde er der altså penge at spare på elregningen, fordi du slipper for tomgangsforbrug på vand, du faktisk ikke benytter. Så hvorfor vælge en varmtvandsbeholder? – det kan du få mere at vide om, inden du køber en.

Bidro aflang Ledflex

Vær opmærksom på dit forbrug og din energiregning

En anden god metode til at spare penge på energiregningen på, er ved at kigge lidt nærmere på dit forbrug i dagligdagen. Ofte vil der nemlig også være penge at spare her. Du kan for eksempel overveje, om det er nødvendigt med et skoldende hedt bad, eller om du kan klare dig med lidt koldere vand. Du kan også blive mere opmærksom på, om du nu også får slukket lyset, når du forlader et rum. Mange bække små gør en stor å, så hvis bare du er opmærksom på de små ting, skal det nok lykkes dig at spare penge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe