Sådan skaber du et hyggeligt aftensmåltid

kitchen
Sponsoreret indhold

De fleste kender til et hyggeligt aftensmåltid med det hyggelige selskab rundt om en raclette eller en fondue, hvor alle sidder sammen om bordet og laver mad. Det giver anledning til mange gode snakke, imens der nydes et hyggeligt og lækkert måltid mad. På den måde behøver der heller ikke være nogle der står i køkkenet hele aftenen. Alt skal bare sættes på bordet og alle derfor kan tilberede maden sammen.

Dog behøver du ikke en raclette eller en fondue for skabe et hyggeligt måltid. Læs med her i guiden om hvordan du skaber et hyggeligt aftensmåltid.

Bidro aflang Ledflex

Hygge om en panini grill

I stedet for at bruge en raclette eller en fondue, kan du anskaffe dig en panini grill til hjemmet. Den kan bruges til mange forskellige anledninger. Udover at den er god til at lave toast, riste brød eller stege et hurtigt måltid, kan det altså også danne grundlag som bordgrill, til en hyggeaften. En panini grill er perfekt til at stege kød og grønsager, så I sammen kan tilberede jeres mad ved bordet. Ved at investere i en panini grill, kan du altså også spare mange penge, da den kan bruges til flere formål.

Anretning til det hyggelige aftensmåltid

Når du skal hygge med en panini grill på bordet, skal der ikke så meget til. Du kan med fordel anrette forskellige tallerkener og skåle, hvor der er et udvalg af kød og grønsager som kan steges på panini grillen. Så er det helt op til hver enkelt, at vælge hvad de godt kunne tænke sig. Med denne løsning sikrer du også der er rigeligt med mad, da alle kan tilberede dét som de kan spise.

Du kan også vælge at mixe en vaffeldej, som kan bruges på panini grillen efter hovedretten. Du kan nemt tørre grillen over og så kan i sammen lave vafler som en lille dessert.

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe