Østerssafari er for dig der vil have uforglemmelige oplevelser

østers samlet på østerssafari fra f.eks. firma-arrangement

Østerssafari og Sort Sol: De enestående kulinariske oplevelser og en helt unik natur finder du i Tøndermarsken. Oplevelserne er oplagte til et firma-arrangement eller for par og familier.

I Tøndermarsken venter dig helt uforglemmelige smags- og synsindtryk. Oplevelserne vil være uforglemmelige for dig og din partner. Eller du kan bruge lejligheden til at arrangere spændende og uforglemmelige firmaarrangementer.

Bidro aflang Ledflex

Der er stadig store og spændende oplevelser og indtryk på denne årstid. Frem til april er der nemlig mulighed for at pirre dine sanser med både din partner, familien eller som firma-arrangement. Det hele kan arrangeres af Vadehavets Oplevelser.

Østerssafari og Sort Sol i enestående natur

Højergård er en såkaldt fredet marskgård, der ligger i Danmarks størst marskområde, Tøndermarsken. Herfra giver Vadehavets Oplevelser dig mulighed for at krydre dit næste arrangement med enestående natur- og smagsoplevelser. Bl.a. kan fænomenet Sort Sol eller Østerssafari opleves.

På en Østerssafari arrangeret af Vadehavets Oplevelser får du en unik mulighed for at se det enestående Vadehav. Og det er på en helt ny måde. Du bliver nemlig taget med til østersbankerne, og kan plukke alle de østers, du kan spise. Du lærer her at åbne, tilberede og spise østers på både spændende og velsmagende måder. Ligesom det også er muligt at tage østers med hjem.

Novasel - Perskindol
østers samlet på østerssafari fra f.eks. firma-arrangement

Med Vadehavets Oplevelser kan du bl.a. opleve fænomenet Sort Sol, Østerssafari, yoga retreats samt Sønderjysk kokkeskole. Der er også flere gastronomiske lokale oplevelser at vælg mellem.

Firmaarrangement, teambuilding eller seminar

Få et program skræddersyet til jer

Det meste kan lade sig gøre og du kan forvente, at vi vil gå gennem ild og Vadehav, for at sammensætte jeres firma-arrangement. Et arrangement du og dine kollegaer med garanti vil huske og glæde sig over mange år frem.

Uanset om du er en virksomhed, en afdeling, en større gruppe eller en stor familie, har vi erfaringen og guiderne til at kunne sammensætte det hav af natur, kultur og gastronomiske oplevelser som passer til netop den teamoplevelse eller den event som du kunne tænke dig.

Lad dig inspirere af et hav af oplevelser herunder og kontakt Morten for for at høre mere.

Du kan se de spændende tilbud og unikke ture på www.vadehavetsoplevelser.dk eller få mere information hos Morten på tlf. 21 62 64 52.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe