Skal der ske noget nyt i hjemmet? Få inspiration her (sponsoreret indhold)

Skal der ske noget nyt i hjemmet kan du fx male mørke lofter hvide.

Er du træt af at gå og kigge på de samme grå vægge og de samme trætte møbler, så kan det være, at det er på tide, at der skal ske noget nyt i hjemmet.

Er du hjemsendt, er du måske endnu mere træt af at gå rundt i de samme omgivelser dag ud og dag ind, og lige nu er måske det perfekte tidspunkt til at kaste sig ud i husprojekter. Mangler du et projekt, som kan pifte dit hjem op, så kan du få inspiration til netop det her.

Følg din mavefornemmelse når det handler om din bolig

Hvis dit hjem trænger til en kærlig hånd, så er det væsentligt, at du følger din mavefornemmelse, når der skal igangsættes nye projekter. Det er dit hjem, og det er dig, der skal bo der. Derfor er det vigtigt, at du føler dig tilpas og hjemme i de omgivelser, som projekterne giver dig.

Bidro aflang Ledflex

Er du eksempelvis glad for farver, kan det være en god idé at tilføje dem til indretningen. De neutrale farver passer bedre til dig, som kan lide en simpel og mere stilren indretning. Er du i tvivl om, hvad du skal kaste dig ud i, skal du også mærke efter din mavefornemmelse. Der er stensikkert et eller andet, som du længe har ønsket at gøre noget ved.

Har du mørke trælofter, kan det være på tide at male dem hvide

Mange bliver meget påvirket af lys. Bor man mørkt, vil det måske have en indvirkning på, at man ofte føler sig træt. Eller at man måske ikke har meget motivation eller lyst til andet end at smide sig på sofaen. Et godt lysindfald og nogle lyse rum er alfa og omega for, at man får lysten til at lave noget, og ofte er lyse rum og lys også det, som holder en kørende, selv hvis man er træt.

Har du eksempelvis mørke trælofter i hjemmet, kan det være på tide, at de bliver malet hvide. Mørke trælofter tager nemlig meget af lyset i rummet. Det kan endda medvirke til, at rummet måske føles småt eller lille. Lyse lofter kan åbne rummet op, og det kan hjælpe rummet med at føles større og mere rummeligt.

Novasel - Perskindol

Når du skal male lofterne i dit hjem, skal du sørge for at have de rette materialer, inden du går i gang med projektet. Der er nemlig ikke noget værre end at skulle stoppe halvvejs, fordi man mangler maling eller lignende. Maling af loft kræver dog noget forberedelse. Men når du er klar, kommer du også hurtigt i mål, og du vil hurtigt kunne se resultaterne af dit hårde arbejde.

Det er stensikkert ikke noget, du vil fortryde at have kastet dig ud i. Er du frisk, kan du vælge en anden farve end hvid. På den måde kan du skabe lidt kant og lidt personlighed i rum, som ellers hurtige kan blive upersonlige og måske endda lidt kedelige at opholde sig i.

Skal der ske noget nyt i hjemmet er det derfor oplagt at starte med at male.

LÆS OGSÅ: Se dette års farvetrends her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe