Skal du eje den populære ladcykel med el

små piger der griner

Skal du også være ejer af den populære ladcykel med el?

Frisk luft og motion er noget af det bedste du kan give dig selv. I hvert tilfælde hvis du spørger de mange eksperter der undersøger lige præcis disse områder. Er det noget du mangler i din hverdag, så kan du kombinere begge ting med en af de meget populære ladcykler med el. Således kan du tage ungerne med og cykle til institutionen, klare den store indkøbstur og komme hurtigt afsted med en hjælpemotor. Helt uden at du skal starte bilen. Find den bedste el ladcykel i forbrugerrådet Tænk og kom i gang allerede i dag.

De elektriske cykler er populære i bybilledet

Når man kigger i bybilledet, så er der ikke nogen tvivl om, at elcykler at blevet yderst populære. Det er en måde at komme hurtigere frem, uden at skulle bruge så mange kræfter. Elcyklen har en lille hjælpemotor siddende, der gør at modstanden når du træder i pedalerne ikke bliver så stor. Her er der ingen forskel på det batteri eller hjælpemotor der er siddende på en almindelig cykel med el og en ladcykel med el. Det er et alternativ til transporten, der er grønnere end eksempelvis en scooter eller knallert. Og langt mere miljøvenligt end at tage bilen. Samtidig får du frisk luft og røde kinder og kan komme ud i det fri hele året rundt. Den store fordel ved en ladcykel med el er, at du kan tage ungerne med. Du kan have dem forsvarligt i det lad, der er siddende foran på cyklen. Derudover kan ladcyklen anvendes til at handle ind eller cykle med tasker og større genstande, mere forsvarligt end på en almindelig cykel.

Bidro aflang Ledflex

Sørg for at din nye ladcykel med el lever op til lovkravene

Der er ladcykler med el, som også gør sig gældende for alle andre cykler, lovgivning der skal være på plads, inden du sætter dig op og suser ud på vejene. Sørg for at bremserne er som de skal være, at der er de rette reflekser og nok af dem. Ligesom at du skal huske ringeklokken og lys hvis du skal cykle i de mørke timer. Derudover er der en smule forskel på lovgivningen omkring det antal personer der må sidde i en ladcykel. Sammenlignet med en traditionel cykel uden lad. Her kan der nemlig være op til 7 personer på cyklen lovligt. En bag styret og maksimalt 6 børn i ladet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe