Tænk ud af boksen og op i højden

opbevaring af tøj og sko
sponsoreret indhold

Tænk ud af boksen og op i højden

Opbevaring, opbevaring og opbevaring det er et udtryk, man simpelthen bare ikke kan få nok af. Der findes mange måder at opbevare sine ting på, og det hænger ofte sammen med, hvad det er, der skal opbevares. Vi henter inspiration mange steder fra. Det gælder på internettet, hos venner og familie, i butikker og på tv. Vi får så meget inspiration, at det kan være svært at vælge. Hvis man går op i indretning, er det også vigtigt, at den opbevaringsløsning man finder, passer ind i indretningen og hjemmet.

Skab overblik ved at give dine produkter højde

Når vi går forbi et butiksvindue, står der ofte varer og produkter flot pyntet i butiksvinduerne. Det kan være, at man ønsker samme funktion i sit hjem, og det findes der heldigvis en løsning på. Med podium i plast får man en unik løsning, som vil passe godt ind i hjemmet. Det er en rigtig god løsning, hvis man har flere produkter i samme højde. Hvis man har det, kan det være svært at skabe et overblik, og der vil hurtig kunne komme uorganiseret rod. Men med hjælp fra et podium er det nu muligt at undgå. Så undgå at stable dine ting, hvor det er umuligt og uoverskueligt at komme ned til nederste lag, men benyt derimod et podium. Pladsen vil blive benyttet til fulde.

Bidro aflang Ledflex

En stilfuld opbevaringsløsning

Med et podium skaber man overblik, da de forskellige trin bliver løftet. Herved kan man få øje på diverse produkter, som man har stående på det. Det gælder både varer i køkkenet eller produkter på badeværelset. Et podium kan bruges på mange forskellige måder, og det er kun ens egen fantasi, som sætter grænserne. Udover det praktiske gøremål som podiummet gør, er det også med til at skabe en flot og stilfuld indretning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe