Vil du gerne optimere støvsugning og rengøring?

Vil du gerne optimere støvsugning og rengøring?
Sponsoreret indhold

Vil du gerne optimere støvsugning og rengøring?

Får du nok ud af din støvsugning? I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan din støvsugning helt generelt kan blive optimeret. Der ses på alt lige fra hvilken type af støvsuger, du kan vælge, til hvordan du får den bedste belysning til at opdage støvet.

Centralstøvsuger

Centralstøvsuger er en centralenhed, der er placeret i kælderen, garage eller måske i teknikrummet. Denne enhed er forbundet med sugeporte i forskellige rum i huset via et rørsystem. Når du vil støvsuge, tilslutter du en let og fleksibel slange til en sugeport, og snavs og støv bliver suget op og transporteres gennem rørene til den centrale enhed.

Bidro aflang Ledflex

Fordelene ved en centralstøvsuger inkluderer en mere støjsvag støvsugning, bedre luftkvalitet i hjemmet og en lettere og mere bekvem støvsugning, da du ikke skal bære rundt på en tung støvsuger. Du kan nemt blot udskifte diverse dele fra centralstøvsugeren, hvis nogle ting bliver væk eller går i stykker. Her kan du finde alle dele lige fra mundstykke til centralstøvsuger til støvsugerslanger.

Forberedelse til støvsugning

Med en centralstøvsuger slipper du for at tage selve maskinen med rundt, men det er stadig en god idé at forberede hjemmet til rengøring. Dette bør indebære at fjerne så mange ting du kan fra gulvet, så du nemmere kan komme til gulvet – og nemmere kan komme ind under eksempelvis borde, sofaen og lignende.

Derudover er det en god idé at støvsuge i dagslys, når det er muligt. For at få den optimale belysning, mens du støvsuger, bør du åbne gardiner og persienner for at lade dagslyset strømme ind i rummet. Naturligt lys vil hjælpe med at afsløre alt det støv og snavs, der ellers kan være svært at se i kunstigt lys. Men brug stærke, hvidlysende pærer eller LED-lys til at belyse rummet, hvis dagslyset alligevel ikke kan titte ind.

Novasel - Perskindol

Du kan også lufte ud under støvsugningen, men med en centralstøvsuger er det ikke ligeså nødvendigt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe