Brug farver på børneværelset

Drengeværelse i fine blå nuancer med maling fra Dyrup

På børneværelset må der gerne ske noget med farver og møbler. Det er her børnene slår deres folder med leg og fantasi og de små elsker farver og mønstre. Slip fantasien løs på børneværelset.

Farver og former stimulerer børnenes sanser og kreativitet. Lad børneværelset være stedet hvor fantasien kan slippes løs med farver som inspiration.

Slå dig løs og brug farver på børneværelset

På børneværelset må der gerne ske noget, både med farver og møbler. Her kan man slå sig løs og lege med farverne på væggen og lave flotte mønstre eller tegninger, som børnene vil elske at kigge på og omgive sig med.

Bidro aflang Ledflex

Farvepalet: fire til fem farver
Børnene vokser hurtigt fra møblerne, så det kan være en god idé at købe genbrugsmøbler, da det kan holdes på et fornuftigt prisleje. Ved at give møblerne en gang kulørt maling, kan man let få det hele til at passe sammen. Sammensæt en palet af 4-5 farver, på den måde sørger man for at der er en god sammenhæng. Se eksempel:

Lad farverne gå igen på vægge og møbler
Her er der brugt en lys blå. Der er brugt de samme farver på både vægge og møbler. Farverne kan nemlig både blandes i vægmaling og Træ & Metalmaling.

Blå skaber ro og balance

De blå farver er med til at skabe ro og balance i et rum. Ro og balance passer godt til et børneværelse, hvor der udover at skulle leges også skal kunne findes ro efter en travl dag, og ikke mindst når det er sengetid.
På væggene er malet et skulpturelt bjerglandskab og de farver der er brugt til det går igen i møblerne i rummet.

Novasel - Perskindol

Brug farver på børneværelset

Se inspirationsgalleri til farver på børneværelsetLæs også om idéer til at male radiatoren – se her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe