Eksklusiv pris til design af drømmehjem

GAF Design studio vinder anerkendt pris

GAF Design Studio indretter og designer luksuriøse drømmehjem. Luxury Lifestyles Awards har kåret “Best Luxury Architect and Interior Design Studio” i MENA regionen, og givet en eksklusiv pris til design af drømmehjem.

At indrette andres drømmebolig kræver at indretningsarkitekten og designeren er lidt af en troldmand. En der kan forvandle kundens ønsker, ord og forventninger til attraktive arkitektoniske former med sans for detaljeret interiør.

Og det er præcis, hvad teamet bag GAF Design Studio formår at gøre.

Bidro aflang Ledflex

Eksklusiv pris til design af drømmehjem

GAF Design Studio blev etableret i 2012 af indretningsarkitekt Ahmed Gabr i Kairo, Egypten. Fra det allerførste projekt havde Gabr sigte på at lytte til kunden, imødekomme alle hans behov og tilbyde unikke løsninger, så resultatet ville passe hver enkelt kunde.

Indretning af GAF Design Studio

Det prisvindende indretningsstudie udvikler individuelle, karakteristiske luksusdesignoplevelser. Teamet af dedikerede fagfolk deltager i alle faser af indretningsprojekterne, herunder forberedelse af design af de indledende koncepter og faser, budgettering og projektkoordinering. Den rette kombination af dyre materialer i hjemmet hjælper med at opnå den perfekte balance mellem æstetik og komfort. Og som sådan bliver huset forvandlet til et hjem.

GAF Design Studio

”Vi er beæret over at vinde Luxury Lifestyle Awards for anden gang. Prisen fra respekterede eksperter fra LLA er en vigtig anerkendelse af vores innovative tilgang til at skabe unikke designs til vores kunder” siger Ahmed Gabr, grundlægger af GAF Design Studio. Ahmed Gabr er af den overbevisning, at detaljer i indretningen er det der bringer individualitet og hjemlig atmosfære til hjemmet. GAF Design Studios opmærksomhed på detaljerne giver mulighed for fuldt ud at afspejle deres kunders ønsker og livsstil.

Novasel - Perskindol
GAF Design Studio

Om Luxury Lifestyle Award

Luxury Lifestyle Awards er en global pris, der vælger, anerkender og promoverer de bedste luksusvarer og tjenester over hele verden.
Virksomhedens mål er at forbinde mennesker med det bedste af luksus. LLA har evalueret mere end 10.000 forskellige varer og tjenester i 400 kategorier fra 60 lande og analyseret resultaterne for at give dig en TOP liste over de bedste af de bedste i verden.

Vil du have idéer til f.eks. at indrette entréen – se her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe