Daybeds har et væld af anvendelsesmuligheder

Daybeds

(sponsoreret indlæg)

Daybeds er et af de nyere og mere innovative skud på stammen inden for boligindretning, og de er hurtigt blevet ret populære, hvilket også er med god grund.

Der findes nemlig et bredt udvalg af daybeds, som giver dig mange anvendelsesmuligheder.

Bidro aflang Ledflex

Du kan nemlig både have dem stående på terrassen, men der findes også varianter til stuen, gæsteværelset, eller hvor du måtte ønske at have en stående.

Daybeds har et væld af anvendelsesmuligheder

Fælles for det hele er, at du får daybeds, som er komfortable at sidde og ligge i, men der findes samtidigt daybeds i så mange forskellige designs, at der også vil være en passende til din bolig. Daybeds er nemlig i sig selv særdeles enkle og elegante i sit udseende og kan derfor passe ind i de fleste boliger og på de fleste terrasser.

Find nogle til haven eller terrassen, så du kan nyde det gode vejr

En daybed til terrassen giver dig den mulighed, at du kan ligge komfortabelt udendørs, når det er godt vejr, og det giver dig en god anledning til at bevæge dig udenfor og nyde vejret. Her skal du så være opmærksom på at finde en daybed i et materiale, som gør, at den kan holde til at stå ude. I dette tilfælde kan du med fordel finde en med aftagelig madras/hynde, som du kan tage med dig ind, når vejret ikke indbyder til, at man kan ligge i den.

Novasel - Perskindol

Stort udvalg af daybeds findes også til stuen

Du kan også finde varianter til boligen inden for, og her er det vigtigt at finde balancegang mellem komfort og design. Designet skal passe til boligens indretning, således det kommer til at se pænt og stilrent ud, når den nye daybed bliver sat ind. Samtidigt skal det også være behageligt og komfortabelt at ligge i den.

LÆS OGSÅ: Sådan holder du gulvet rent

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe