Avertorial – Derfor er rigtige gardiner vigtige til boligen

gardinbus

Derfor er det vigtigt at du finder de rigtige gardiner til din bolig

Noget langt de fleste lejligheder og huse har er gardiner. Har du nogensinde undret dig over hvorfor det netop er så vigtigt at finde de helt rigtige gardiner, kan du med fordel læse med her. Det er nemlig langtfra ligegyldigt hvilke gardiner du vælger i stuen, soveværelset eller på toilettet.

Din nattesøvn kan blive forstyrret markant med forkerte gardiner

Den første grund til at det er vigtigt at tænke over de gardiner du hænger op, er at gardinerne først og fremmest skal opfylde en funktion. Denne funktion er at de skal skærme dig for solen og andet uønsket lys udefra. Derfor er det vigtigt at du fx i soveværelse tænker over at hænge tykke gardiner op. Mange foretrækker mørklægningsgardiner, idet din nattesøvn ellers vil kunne blive forstyrret. Dette er især et problem i storbyen, hvor gadelamper typisk er tændt døgnet rundt.

Bidro aflang Ledflex

Ønsker du et mere æstetisk udseende kan du eventuelt overveje at kombinere dine mørklægningsgardiner med et andet sæt gardiner. På den måde vil du også kunne veksle mellem dem, alt efter dit behov for afskærmning mod sollys og gadelamper udefra.

Gardiner er en vigtig del af indretningen af boligen

En anden grund til at gardiner også er vigtige, er at de er en stor del af indretningen. Gardiner kan nemlig ses både indefra og udefra. Rullegardiner i København og andre storbyer er særligt populært idet de er smukke, og derfor kan få lejligheden til at skille sig ud fra de andre set udefra. Du kan selv finde dine rullegardiner her.

Alternativt kan du også overveje at pifte lejligheden op med nogle farver, dette kan du blandt andet gøre ved at finde plisségardiner i en sjov farve. Husk dog at farven bør passe ind i den farvepalet du ellers har i lejligheden.

Novasel - Perskindol

Læs også om at holde gulvet rent.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe