Gode tips til dig der skal sælge bolig

boligsalg

(sponsoreret indlæg) Gode tips til dig der skal sælge bolig

Det kan godt være spændende at skulle sælge din bolig, da det ofte betyder nye kapitler i dit liv, men det kan også godt virke en smule uoverskueligt. Der er mange ting at holde styr på, der er papirer, der skal være på plads, økonomien skal kontrolleres – mens du samtidigt holder hovedet koldt og får en god oplevelse med boligsalget.

Bidro aflang Ledflex

Find den rigtige mægler

Du kan naturligvis godt sælge huset privat, men langt de fleste vælger at bruge en mægler, når huset skal sælges. På den måde er du sikker på, at dit hus bliver solgt til den bedst mulige pris, mens der også kommer til at være styr på alt det formelle. Godt nok koster det penge at bruge en mægler, men på den lange bane kan du måske både spare penge og få en bedre oplevelse med boligsalget.

Få lavet en tilstandsrapport af boligen

Selvom det ikke er et krav at udarbejde en tilstandsrapport af boligen, vælger mange alligevel at gøre det, når de skal sælge deres boliger. Tilstandsrapporten kan give et godt overblik og indsyn i boligens tilstand, og er samtidigt et af de dokumenter, der skal bruges, hvis der skal tegnes en ejerskifteforsikring. Det kan altså være et rigtig smart valg at få lavet en tilstandsrapport til god pris.

Øg boligens salgspris inden salget

Hvis du i længere tid har gået og overvejet at sælge din bolig, men ikke helt kan blive enig med dig selv, kan du prøve at øge boligens værdi til et eventuelt salg. Dette vil jo ofte gøres ved selv at lægge nogle penge i huset, der i sidste ende vil resultere i en højere salgspris.
Noget af det der bl.a. kan gøres her, er at energioptimere boligen. Det vil både være godt for den kommende købers økonomi og grønne samvittighed, og kan dermed gøre boligen mere værd.

Novasel - Perskindol

Se ovenstående Gode tips til dig der skal sælge bolig.

LÆS OGSÅ: Sådan forbereder du dig til mødet med arkitekten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe