Advertorial: Personlig indretning i lejligheden

indretning i lejlighed

Sådan får du en mere personlig indretning i lejligheden

Der er mange fordele ved at bo til leje. Det er ofte billigere end at købe dit eget sted, du kan flytte ud, når du vil, og så er der også en stor frihed ved ikke at skulle stå for vedligeholdelse.
Men der også mange ting, du ikke kan, hvis du bor til leje. Du kan for eksempel ikke bare male væggene eller lægge nyt gulv. Derfor er du også begrænset i, hvordan du kan gøre din lejlighed mere personlig.

Er personlighed noget du savner i din indretning, så læs med her og få nogle ideer til, hvad du kan gøre.

Bidro aflang Ledflex

Kunst på væggene – personlig indretning i lejligheden

Noget af det der kan gøre lejligheder særligt upersonlige, er, at de ofte alle sammen har hvidmalede vægge. Det er kedeligt, og så kan det let gøre rummet koldt og upersonligt at se på. Det er bare ikke altid en mulighed at male dem.

Hvis din udlejer ikke er med på ideen om at male stuen blå, så kan du også gøre dem mere spændende med posters København. Så kan du nemlig helt selv vælge, hvilke motiver der skal pryde dine ellers så kedelige vægge. Du kan også sammensætte flere forskellige plakater.

Opdeling i større, firkantede rum

Nogle lejligheder er også prægede af en ensformighed og større, firkantede rum. Det er selvfølgelig smart for udlejeren, da det giver plads til flere lejligheder i en bygning. Det gør bare indretningen mere besværlig.

Novasel - Perskindol

Står du men et firkantet rum og savner forskellige dele, så kan du også indrette dig fra det. Du kan blandt andet bruge:
• Gulvtæpper
• Rumdelere
• Og forhæng

På den måde kan du nemlig let inddele et større rum i flere dele.

Nogle mennesker går også med en forestilling om, at møbler ikke skal stå midt i rummet, men også det kan bruges til at skabe afgrænsning.

Læs også hvordan du kan være social under corona.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe