Advertorial: Sådan holder du fest trods Corona

fest på bar

I en tid hvor vi på alle måde bliver opfordret til at holde os mere derhjemme, så er du nødt til at tænke lidt ud af boksen, hvis du stadig vil have mulighed for en festlig sammenkomst.

Vi kan ikke på samme måde danse hele natten på et diskotek eller blive hængende på baren, til bageren åbner næste morgen med friskbagt morgenbrød, som før.

Heldigvis er der ingen, der siger, at det er helt slut med at fyre den af. Der er nemlig flere ting du kan gøre for at få en god feststemning, selvom du er derhjemme.

Bidro aflang Ledflex

Inviter kun de nærmeste hjem

Som du nok ved, så anbefales det, at du holder dig til et minimum, hvis du skal være sammen med andre mennesker. Det betyder altså også, at du godt må være sammen med andre.

Du kan godt nok ikke holde fest for alle, du kender, men du kan stadig invitere de nærmeste hjem til dig.

Sådan holder du fest trods Corona – Husk de gode drinks

Noget der alle dage har sat gang i en fest, er gode drinks. Hvis du ikke skal på baren, hvor en bartender kan lave den for dig, må du lære dig selv at lave dem. Så kan du helt sikkert også imponere dem, der får lov at smage.

Novasel - Perskindol

Med en fin barvogn får du tilmed plads til alle dine flasker og til at anrette dine drinks pænt.

Sådan holder du fest trods Corona – Fest gennem skærmen

Er der nogen, du savner at ses med, så kan du også holde festen helt Corona-venlig ved at tage den over nettet og gennem en skærm.

Videochat gør det nemlig nemt at være sammen uden fysisk at være sammen, og så kan I jo sagtens tage jeres drinks hver for sig. I kan lave forskellige aktiviteter, så længe de altså ikke kræver at I fysisk er på samme sted. Det kunne for eksempel være en quiz.

Måske du interesserer dig for bækkenbundstræning og livskvalitet – læs mere her om effektiv bækkenbundstræning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe