Sikkert hjem i mørke måneder - det giver dig tryghed.

Sikkert hjem i de mørke måneder

De korte dage og mørke lange aftener- og nattetimer er noget indbrudstyve kan lide. Få råd til at sikre dit hjem.

Efterårets og vinterens mørke tider med korte dage og lange aften- og nattetimer, og det er noget indbrudstyve kan lide.

Du kan heldigvis nemt og billigt sikre dit hjem ved nogle initiativer, du kan sætte i gang allerede i dag.

Sensor og udendørs belysning

Det er nemt og billigt at opsætte en sensor, der kan sætte gang i udendørs belysning, når der er bevægelse omkring dit hjem. Opsæt sensor og lys i indkørsel, terrasse, garageport og andre indgangsvinkler, hvor man kunne forestille sig, at en tyv kan komme ind.
For en tyv, der er ved at begå indbrud, er det stressende at stå i belysning og vide, at der er høj sandsynlighed for at blive spottet af naboer. Derfor kan mange indbrud undgås allerede her.

Tænd-sluk enheder

I efterårs- og vintermånederne handler det specielt om at gøre brug af lys og elektronik til præventivt at forhindre et indbrud. Ligesom med udendørs belysning, kan du også bruge tænd-sluk enheder til at styre lys i hjemmet, selvom du ikke er hjemme.

Tyverialarm

Flere tyverialarmer tilbyder smarte tænd-sluk enheder, hvor elektronik i hjemmet kan tidsindstilles til at tænde og slukke, når det ønskes samt hvis alarmen registrerer indbrud i hjemmet.
Vælger du en tyverialarm med mulighed for at tilføje tænd-sluk enheder, kombinerer du sikkerhed og smart home funktioner, der gør det muligt at sikre sig bedst muligt i efteråret.
Undersøg grundigt markedet for alarmer, før du tager en beslutning om hvilken, der passer til netop dit behov. Du kan nemt ende op med en løsning, hvor du betaler for meget mere, end du i realiteten har brug for.

Du kan se mere på lockon.dk

More Stories
Undgå bidsår hos hunde
Undgå bidsår hos hunde