Nordjylland og autentisk badehotel opleves på knallert

Nordjylland

Nordjylland og autentisk badehotel opleves på knallert

De sjove og anderledes oplevelser behøver du ikke flyve flere timer efter. I Danmark venter både smuk storslået natur og sjove oplevelser.

Bidro aflang Ledflex
Nordjylland strand

Med en forlænget weekend i Nordjylland kan du få fyldt ”oplevelses-depoterne” op. Samtidig med at du slapper af og nyder den smukke natur.

Autentisk og smukt badehotel

Tag f.eks. et besøg på Svinkløv badehotel og mærk hvordan du bliver sat tilbage til en tid hvor et ophold på et badehotel var højdepunktet af oplevelser.

Svinkløv badehotel ligger i den smukke Svinkløv klitplantage i bunden af Jammerbugten. I den yderste klitrække ved Vesterhavet ligger det smukke badehotel, der efter en voldsom brand tilbage i 2016 genåbnede 2,5 år efter en gennemgribende restaurering.

Novasel - Perskindol

Og resultatet er fantastisk. Det smukke badehotel emmer af skøn sommerhusstemning og det er muligt at booke et af de fine værelser eller bare nyde en skøn middag eller frokost i de autentiske omgivelser.

Her kommer man hurtigt ned i gear og må overgive sig til den afslappende stemning. Maden på Svinkløv kan man til gengæld blive høj af. Her laves alt fra bunden og i køkkenet arbejdes der med biodynamik, økologi og permakultur. Fundamentet er lokale avlere, producenter og fiskere. Menuen er altid sammensat ud fra de af sæsonens råvarer, der netop er trukket op af jorden eller have samme morgen.

Hotel Nor – Badehotellet

Ikke langt fra Svinkløv badehotel ligger et andet badehotel – Hotel Nor. Også dette sted er blevet gennemrenoveret. Oprindeligt tjente stedet som luksuriøst sommerhjem for rigmanden Ludvig Elsass og blev opført i 1918. Den fine renovering er foretaget i dyb respekt for ånden i den oprindelige gamle rigmandsvilla og den smukke omgivne natur.

Beliggenheden på det i dag total6t fredede område Sanden, højt hævet over Slettestrand gør det muligt for hotellets gæster fra mane af værelserne og restauranten at nyde den enestående udsigt over Jammerbugten og Slette strand.

Nordjylland på Puch Maxi med mælkekasse

Kan du huske hvornår du sidst har trykket gashåndtaget i bund på en Puch Maxi? Det hører vel nærmest fortiden til, men på Hotel Nor kan du i bedst ”Peter Ingeman stil” opleve den smukke natur på en Puch Maxi med mælkekasse fyldt med forfriskninger.

Knallerter i Nordjylland

Det er en sjov og anderledes måde at opleve naturen og de smukke omgivelser på.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe