Det skal du have til den første lejlighed – Advertorial

Uundværlige møbler til den første lejlighed - læs hvad du bør anskaffe dig.

Udflyttergave: 4 uundværlige møbler til den første lejlighed

Har du nogle i din familie eller nogle af dine meget gode venner, der skal til at flytte i egen lejlighed? Måske er det i virkeligheden dig selv, der står i en situation, hvor du skal til at flytte i din egen lejlighed for første gang, og du skal til at ønske dig nogle gaver. Din familie vil gerne hjælpe dig godt på vej i lejligheden, men du har måske selv svært ved at finde ud af, hvad du egentlig skal ønske dig.

Der er utroligt mange forskellige ting, som du kan ønske dig. Men der er alligevel nogle ting, der er lidt mere relevante for dig, når du skal til at bo i din egen lejlighed. Vi nævner nogle af de ting, som vi vurderer til at være helt uundværlige.

Bidro aflang Ledflex

Kommoder

Det kan virke lidt underligt, hvorfor det absolut er noget af det, som du skal have i din lejlighed. Men du kommer hurtigt til at finde ud af, hvor meget du vil savne en kommode, hvis du pludselig ikke havde en.

Ikke nok med, at en kommode er meget brugbar, så findes de i mange forskellige varianter. Så du vil hurtigt kunne finde den kommode, der passer ind i dit fremtidige hjem. Du kan finde mange forskellige kommoder i denne artikel fra Herligthjem.dk. Det kan fuldende dit hjem på en måde, og det giver dig flere muligheder for at lade din lejlighed blive til den lejlighed, som du altid har drømt om, når du har forestillet dig at skulle flytte hjemmefra.

Spisebord/kontor

Det er selvfølgelig også vigtigt, at du har et sted, hvor du kan sidde godt. Det er især vigtigt, hvis du f.eks. er begyndt at studere. Du skal derfor have et sted, hvor der er godt med lys, hvor du sidder godt, og hvor du kan sidde i flere timer. Det kan godt være, at sengen eller sofaen er meget behagelig at sidde i. Men det er ikke så godt for dig, og du vil nok i sidste ende også blive træt af det. Mange vælger at kombinere spisebord og kontor, hvis de har en lille lejlighed. Det ville hurtigt blive overflødigt, hvis du både skulle have et skrivebord, hvor du kunne sidde og læse, og samtidig have et stort spisebord.

Novasel - Perskindol

Find derfor et spisebord, der også er godt at sidde og læse ved. Du kommer til at fortryde, hvis du ikke har tænkt over det. Du kan nemlig hurtigt få ondt i ryggen, hvis du sidder ved et for lavt bord. Det er bestemt ikke godt for dig.

Sofa/sovesofa

Det gør en lejlighed til et hjem, hvis det også er hjemmeligt. Det bliver det med en sofa, og du kan næsten ikke have en bolig uden en sofa. Det kan være, du har en lille lejlighed som f.eks. er etværelses, og så er din stue og soveværelse kombineret. Her kan det måske være en god idé at kombinere sofa med en seng og få en sovesofa.

Ulempen ved det, er at du ikke har et privatsoveværelse. Din seng bliver den, du bruger som en sofa i løbet af dagen. Og det kan godt være, at du hellere vil have en seng, der er lidt mere separat. Fordelen er dog, at du kan få det til at se meget godt ud, og du kan gøre rummet meget hjemmeligt, fordi du også ved, at det her er en erstatning for dit soveværelse. Samtidig kan du bruge nogle ekstra penge på at få en flot sovesofa. Du behøver så heller ikke at bruge penge på en seng, der ofte også er dyr.

Reol

Når du skal til at studere, kommer du automatisk til at få endnu flere bøger hvert semester. Du kan derfor ikke slippe afsted med at have dem pakket ind alle mulige steder i din lejlighed, hvis du ellers ikke er typen, der læser så meget. Det er en god idé at købe en lille reol, hvor du kan have alle dine bøger. Du har et større overblik over, hvad du egentlig har i dit hjem, og det er rart for dig at have ekstra opbevaringsplads. Du kan nemt få nogle af dine andre ting ind i reolen.

Læs også om vigtigheden af nok lys: Får du lys nok?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe