Effektivt og fremtidssikret varmesystem

Effektiv boligopvarmning med varmepumpe

Varmepumper er et effektivt og fremtidssikret varmesystem

Der er flere grunde til at kigge nærmere på varmepumpeløsninger, hvis du vil have energirigtig og fremtidssikret opvarmning.

Med en varmepumpe er du sikker på en behagelig varme – hele året. Du bestemmer naturligvis temperaturen, når det er koldt udenfor, men også om sommeren opnår du det ønskede antal grader i boligen.

Bidro aflang Ledflex

Varmepumpen fungerer nærmest som et køleskab – bare omvendt. Varmepumpen absorberer lav temperatur energi på varmekildesiden (jord, vand eller luft) og frigiver varme med en højere temperatur på varmesiden.

Effektiv varme og lave driftsomkostninger

PicoEnergi er effektiv varmepumpeteknologi. Varmepumpen omdanner en kilowatt-time elektricitet til min. fem kilowatt-timer med varmeenergi. Det betyder usædvanligt lave driftsomkostninger sammenlignet med konventionelle varmesystemer.

Høj kvalitet og effektivitet

PicoEnergi varmepumper er produceret i hånden af Østrigsk producent, der har mere end 35 års erfaring. Effektivitet og kvalitet er blandt markedets højeste, og med nyeste teknologi som Power Inverter og ”Smart Grid Ready” (omkostningsbesparelser til fremtidigt elnet) er du sikret en energibesparende og fremtidssikret løsning.

Novasel - Perskindol

Solcellevarmepumpen

Det er værd at bemærke, at har du et eksisterende solcelleanlæg kan du benytte strømmen til varmepumpen fra picoenergi.dk som standard

Tilskud fra Bygningspuljen til effektivt og fremtidssikret varmesystem

Der kan nu søges om tilskud fra Bygningspuljen. Du kan altså opnå tilskud til en fremtidssikret og energibesparende løsning, og samtidig øge din boligs værdi. Undersøgelser viser nemlig, at energibesparende løsninger i boligen tillægges stor vægt ved bolighandler.

Du kan se meget mere om effektive varmepumpeløsninger på www.picoenergi.dk eller få yderligere information på tlf.: 22 19 66 92.

Du finder link til video om varmepumpeløsninger her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe