Advertorial: Anvend træflis for en smukkere have

Anvend træflis for at beskytte dine planter og for en smukkere have.
Du kan anvende træflis for at beskytte dine planter og også for at få en smukkere have.

Træflis har mange anvendelsesmuligheder, og hvis du er haveejer, har du garanteret enten hørt om eller selv brugt træflis.

Træflis er bl.a. meget anvendt som bundække i eksempelvis bede, hvor det giver et smukt og hyggeligt udtryk, mens det på samme tid er med til at beskytte jorden mod ukrudt.

Med træflis kan du altså i mange tilfælde undgå at luge ukrudt, da træflis dækker for sollys til selve jorden, så frø i jorden ikke har en chance for at komme op.

Bidro aflang Ledflex

På samme tid giver træflis næring til dine bede, da mikroorganismer i jorden langsomt vil nedbryde træet og lave det om til lækker muldjord. Det vil dine planter nyde godt af.

Træflis kan bruges alle steder i haven. Du kan eksempelvis bruge det til dække omkring dine roser, så kan de holde sig varme om vinteren. Du kan også bruge træflis ved andre planter, der har brug for at blive beskyttet i de kolde måneder.

Træflis har altså et væld af gode anvendelsesmuligheder, og det er således en uundværlig del af den seriøse have.

Novasel - Perskindol

Find det billigste træflis

Der findes et væld af forskellige forhandlere af træflis. Og der kan være mange penge at spare, hvis du undersøger markedet lidt, inden du køber.

Du kan selvfølgelig købe træflis i diverse byggemarkeder, mens du også har et væld af muligheder for at bestille det online eller hente det i en planteskole.

For at finde det billigste træflis, kan du foretage et pristjek af træflis online. På den måde kan du hurtigt sammenligne priser på træflis hos forskellige forhandlere, Derfor har det aldrig været nemmere at finde frem til den billigste løsninger.

Ved at sammenligne priser online kan du ende med at spare store summer på dit næste indkøb af træflis. Det giver dig råderum til eksempelvis at bruge penge på andre projekter i haven.

Vil du læse mere om haven – læs også om kompost her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe