Blomstrende paradis for enhver smag

pelargonie er smuk i haven, på terrassen eller på altanen

Pelargonier passer nemt ind i enhver stil, da det er en alsidig plante med mange forskellige farvenunacer. Den kan både anvendes på altaner eller terrasser og i haven, hvor den skaber liv og blomstrer hele sommeren.

Find ro og fordybelse i haven

En have er det ideelle sted at trække sig tilbage fra det hektiske tempo i hverdagen. Midt i det beroligende grønne og de farverige blomster er haver en invitation til at slappe af og føle sig hjemme. Med deres lysende farver bliver pelargoniers smukke blomster blikfang i haven, og et blomstrende paradis for enhver smag. Som en dronning blandt sommerblomster har den en fascinerende mangfoldighed af farver og former og er nem at passe.

Når du vælger et sted til pelargonier, skal du huske, at disse planter er sol-elskere. For at trives og blomstre hele sæsonen har pelargonier brug for et sted med fuld sol eller kun delvis skygge.

Bidro aflang Ledflex

Skab romantisk blikfang i trendy vintagestil med et blomstrende paradis for enhver smag

Det kan være en gammel indkøbskurv får ny anvendelse som en plantekurv i haven. Eller en samling af gamle kagedåser. Den farverige sammensætning af urter, grønne planter og forskellige sommerblomster som pelargonier, stolt kavaler, lavendler og tvillingeblomst appellerer til både det visuelle og til duftesansen. Selv bier og sommerfugle sætter pris på denne sammensætning.

Tip: Gamle småkagedåser gør sig godt som plantekasser. Genanvendelse af dem sparer ikke kun penge, men er også miljøvenligt. Det passer også godt ind i den populære vintagestil. Du kan undgå overvanding ved at bore et par huller i bunden, så overskydende vand kan løbe ud.

Læs også om årets sommerløg – Gladiolus.

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe