Byd foråret velkommen med drevne blomsterløg

blomsterløg om foråret

Byd foråret velkommen tidligt med drevne blomsterløg

Hvis du er klar til foråret, men det endnu ikke er kommet, kan du med fordel lægge nogle drevne blomsterløg i din have eller på din altan/terrasse. På denne måde kan du starte havesæsonen tidligt.

En frisk start

Så snart de første solstråler trænger igennem har vi alle lyst til at byde foråret velkommen. Det er årstiden, hvor naturen starter på ny, og haven begynder langsomt at vågne op. Buske og stauder er ofte lidt længere om at springe ud. Hvis du ikke kan vente længere på blomsternes dufte og farver, så kan du blot gå i gang med drevne blomsterløg!

Bidro aflang Ledflex

En fryd for øjnene

Drevne blomsterløg til udendørs brug trives bedst fra februar til april. De trives i pyntekrukker, men også i bede (husk at fjerne vækstpotten først). De lyser ethvert sted op, fordi du kan opleve væksten på nærmeste hold – fra løget til de første knopper og de nye, flotte blomster. Med andre ord: Det er en virkelig god idé at forfriske haven op med disse blomsterløg!

Godt håndværk

Vidste du, at gartnere bruger et trick, når de dyrker drevne blomsterløg? De giver løgene en særlig behandling. Herefter planter gartnerne løgene i potter og bakker med pottemuld. Takket være masser af godt håndværk, pleje og kærlighed vokser de allerede inden foråret, så vi kan nyde godt af dem. De fås i en lang række forskellige varianter. De mest kendte er påskeliljer, hyacinter og tulipaner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe