Fra sodavand til arbejdshandske

Fra sodavand til arbejdshandske - læs om genanvendelig plastik

Plastik fra vand- og sodavandsflasker tager ca. 450 år for naturen at nedbryde. OX-ON går forrest og præsenterer nu arbejdshandsker, hvor 50% af strikket er fremstillet af genbrugsplastik.

SUSTAINABLE COLLECTION er en ny produktlinje fra OX-ON med fokus på bæredygtighed og renere miljø. Det er arbejdshandsker i samme høje kvalitet, som er kendetegnende for OX-ONs øvrige værnemidler.

Arbejdshandskerne i SUSTAINABLE COLLECTION er fremstillet af genbrugsmaterialer eller med andre miljøvenlige aspekter – så du trygt og med god samvittighed kan få arbejdet ”fra hånden”.

Bidro aflang Ledflex

Fra sodavand til arbejdshandske

I SUSTAINABLE COLLECTION finder du Recycle series – en serie af handsker fremstillet af bæredygtigt genbrugspolyester. Genanvendelige plastikflasker sorteres, renses og brydes ned i mindre stykker. Disse stykker bliver bearbejdet og smeltet om til små plastikkugler, som man bruger til at spinde polyestergarn af. Polyestergarnet har den hvide genkendelige trådfarve, der bruges i OX-ONs nye handsker. 1-2 halvliterflasker kan blive til et par handsker.

Fælles for handskerne er, at 50% af strikket i handsken er genbrugsmateriale, der er fremstillet af plastflasker – og så er de naturligvis Oeko-Tex certificeret.

OX-ON går altså forrest med bæredygtig genbrugmaterial – fra sodavand til arbejdshandske.

Novasel - Perskindol

Du kan se mere om den nye miljøvenlige handskeserie til hele familien på
www.ox-on.dk/recycle eller ved at klikke her.

Læs også tips til bedre kemi i hverdagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe