Kom godt igang med byggeprojektet

Kom godt igang med byggeprojektet med klare regler.
Klare regler og aftaler sikrer et bedre vej gennem byggeprojektet.

Kom godt fra start med byggeprojektet – så kommer du også godt igennem.

Skal du i gang med et byggeprojekt – bygge til eller bygge om – er en god kontrakt en rigtig god start. Det kan spare dig for mange unødige konflikter og uforudsete udgifter.

En uklar og mangelfuld aftale kan have store konsekvenser – både ved små og store ombygninger. Følg disse råd, inden du kaster dig ud i et byggeprojekt og kom godt igang med byggeprojektet:

Bidro aflang Ledflex
  • Lav en nøje specificeret aftale med håndværkerne, som tager stilling til selv de mindste småting i dit byggeprojekt, som valg af maling, pris på spots osv. Ellers risikerer du at få en masse ekstraudgifter, som du ikke havde regnet med.
  • Søg rådgivning hos en ingeniør eller arkitekt til dit byggeprojekt for fast ejendom. De vil typisk kunne finde ting i aftalen, som du ikke selv er opmærksom på.
  • Spar ikke på byggeskadeforsikringen. Mange håndværkere foreslår, at man selv står for byggeprojektet, da man så kan spare udgiften til den lovpligtige byggeskadeforsikring. Det er en dårlig idé, da du så selv står med hele ansvaret for byggeriet – og dermed ikke kan drage nogen til ansvar, hvis der er fejl ved byggeriet, eller det ikke bliver færdiggjort.
  • Undersøg selv materialepriser.
  • Gem alle aftaler, mails og lign. som er indgået med entreprenøren, og sørg for at skrive en mail og bekræfte en mundtlig aftale, så man har

Læs også om skellet står rigtigt her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe