Nyd foråret med en terrasseoverdækning

Nyd foråret på terrassen med en dejlig terrasseoverdækning

Allerede tidligt på foråret søger vi ud på terrassen, og med en smuk terrasseoverdækning kan du sidde ude, selv om vejret kan være omskifteligt.

Der er en stigende interesse for bæredygtighed og vedligeholdelsesfri materialer. Den interesse mærker BASES, der laver individuelt tilpassede terrasseoverdækninger. Tendensen er også, at huset og haven indrettes som en sammenhængende helhed. Og med BASES individuelt tilpassede terrasseløsninger får du en elegant og tidløs udvidelse af dit hjem.

Se himlen gennem taget med en terrasseoverdækning

BASES er et af de eneste firmaer i Danmark, der leverer terrasseoverdækninger, hvor det er muligt, at se himlen op gennem taget. BASES anvender et massivt polycarbonat tag, som er tonet som en svag solbrille. Under taget rammes man ikke af nogen UV-stråler, ligesom taget heller ikke tager nævneværdigt lys fra huset, hvilket gør løsningen meget egnet til overdækninger i forbindelse med stuen. Den mest optimale terrasseløsning i forhold til at kunne nyde terrassen allerede tidligt på foråret.

Bidro aflang Ledflex
Terrasseoverdækning fra BASES
BASES terrasseoverdækninger er i vedligeholdelsesfri materialer og tilpasses individuelt.

Nyd foråret med en terrasseoverdækning

BASES terrasseoverdækninger er designet til at løse individuelle behov for alle hustyper og kan opbygges og tilpasses efter ønske. Det smukke minimalistiske design er kombineret med solid kvalitet.

Du kan se nogle af de mange flotte løsninger på bases.dk. Få yderligere information på tlf. 63 40 10 20 eller kontakt info@bases.dk.

Nyd foråret med en terrasseoverdækning fra BASES og få det meste ud af udelivet på terrassen.

Novasel - Perskindol

LÆS OGSÅ: Sådan får du pæne fliser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe