Sådan får du pæne fliser

Pæne fliser uden flisepest.

Er du mere hjemme har du måske lagt mere mærke til, at dine fliser er grimme. De har fået flisepest og det kan du nemt få gjort noget ved.

Mange arbejder hjemme og som det ser ud nu, vil mange også nyde ferien hjemme. Derfor er vores udearealer mere i fokus, og er fliserne grimme og belagt med flisepest er indtrykket gråt og trist.

Fliserne i hjemmet kan enten være lyse og pæne og give et fantastisk lysindfald, eller de kan være mørke og kedelige. Selvom vi denne vinter har oplevet sne, har vi de seneste vintre oplevet stigende temperaturer, som har gjort, at alle er hårdt præget af alger og flisepest.

Bidro aflang Ledflex

Grunden til at mange døjer med flisepest, er der en logisk forklaring på. Flisepesten er en luftbåren lavsvamp, der får sin næring fra bl.a. regnvand og støv. Det giver fine vækstbetingelser i Danmark. Hvordan bliver fliserne pæne, tænker du måske. Det er der en nem løsning på, og resultatet taler vist for sig selv.

Nogle fliser er kun 1 år gamle, mens andre er 20 år gamle. Fælles er, at de syner mørke og kedelige og ikke just hjælper på de mange timer vi arbejder og tilbringer af fritid derhjemme. Så ønsker du at gøre noget ved dette, så har Nanostone lige nu et “early bird” tilbud. Få 25 % ved tilmelding og få renset fliserne så snart det er muligt.

Hvordan bliver fliserne pæne ? Rensning og imprægnering af fliser, flisegange, indkørsler og terrasser er den mest holdbare løsning.

Novasel - Perskindol

Specialister i rensning af fliser – sådan får du pæne fliser

Nanostone har specialiseret sig i rensning og imprægnering af fliser. Her garanteres Danmarks stærkeste imprægnering, med mere end 12 års erfaring. Nanostone er førende i Danmark og garanter, at du vil nyde at gå hjemme med et smil på læben efter en Nanostone flisebehandling.

Kontakt Nanostone for yderligere information på tlf.: 69 13 58 10 eller læs mere her.

Sådan får du pæne fliser – med en Nanostone behandling.

LÆS OGSÅ: Sådan skaber du drømmehaven.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe