Skab sammenhæng mellem ude og inde med keramiske fliser

fliser på køkkengulvet

Rigtig mange drømmer om at skabe en større sammenhæng mellem inde og ude. Det er dog særligt folk, der fx har et stort udgangsparti direkte til en fliseterrasse. Hvis der er udgang hertil direkte fra fx et køkken-alrum med klinker, er det ikke sikkert, at det visuelt fungerer, hvis der er forskel på fliser og klinker. (sponsoreret indlæg)

Hvis du har et ønske om at skabe en større sammenhæng mellem inde og ude på et sådant sted, bør du tage et kig på keramiske fliser. Det giver dig nemlig mulighed for at bruge de samme fliser inde og ude. Vær dog opmærksom på, at de særligt er tiltalende for folk, der foretrækker store fliser til udendørs brug.

Keramiske fliser, der er lavet i 100% porcelæn, er nemlig typisk store i størrelsen. Er du ikke til store fliser, er det næppe denne løsning, der er den rette for dig.

Bidro aflang Ledflex

Giver det altid mening at bruge samme fliser inde og ude?

Det er naturligvis ikke alle steder, at det giver lige meget mening at bruge samme fliser inde og ude. Men når alt kommer til alt, er det dog dig selv, der skal vurdere dette. Det er nemlig din bolig, der er tale om, hvorfor det vigtigste naturligvis er, at det tiltaler dig.

Mener du ikke, at det giver mening, fordi du eksempelvis mener, at det vil tage sig pænere ud med trægulve indendørs, kan du heldigvis nøjes med at bruge keramiske fliser til udendørs. Vil du gerne have, at der er sammenhæng, er der dog også mulighed for at opnå dette.

Fliser med en usædvanlig hårdhed

Der er op til flere fordele forbundet med at vælge denne type fliser. En af de markante fliser er, at de er robuste og solide. De består nemlig af naturlige materialer som sand, kvarts, feldspat, kaolin, ler og naturlige farvestoffer, der bages ved temperaturer over 1230° C.

Novasel - Perskindol

Dette medfører, at man får store fliser, der bryster sig af en usædvanlige hårdhed. Derfor er man naturligvis garanteret, at fliserne kan holde til lidt af hvert, hvad enten man beslutter sig for at bruge dem inde eller ude.

Hertil er det også værd at nævne, at du ikke skal frygte pletter på fliserne. Du kan nemlig nemt rense fliserne med alment kendte rengøringsmidler eller opløsningsmidler, uden at være bekymret for, at det beskadiger fliserne. Det medfører selvfølgelig også, at rengøringen af fliserne bliver legende let.

LÆS OGSÅ: Sådan får du pæne fliser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe