Nyd oplevelsen af motion og spa med et swimspa i haven

swimspa er motion og spa i ét i haven
sponsoreret indhold

Vil du have spa, motion eller begge på én gang

Er drømmer at have spa i haven er mulighederne mange. Og hvorfor ikke kombinere det med muligheden for motion sammen med spaoplevelsen.

Bidro aflang Ledflex

For mange familier er det den ultimative luksus at have muligheden for en dejlig afslappende spaoplevelse hver dag – lige uden for terrassedøren. Dansk Spa Design fører udendørsspa i høj kvalitet og komfort, ligesom der heller ikke er gået på kompromis med design.

swimspa er motion og spa i ét i haven

Få spa og motion samtidig

Som en ”ny generation” af udespa er også swimspa blevet populært. Swimspa kan, ligesom udespa, bruges hele året. Den er udstyret med kraftige ”swimjets”, der giver mulighed for, at man kan ligge samme sted og svømmetræne. Vandstrømmen er designet, så den kommer lige forfra og lidt nedefra, så man kan lige og svømme uden at glide til siderne eller ned i vandet.

Jetsne indstilles i styrke, så det passer til den enkelte person. Swimspa kombinerer altså leg, afslapning og træning – året rundt.

Novasel - Perskindol

Vil du have muligheden for både træning og massage, så er en kombineret swimspa løsningen. Den ene ende kan bruges som træningsbassin, og i den anden ende finder du en udendørs spa med skøn massage og behagelige siddepladser og liggesæder. De kombinerede swimspa er udstyret med DualZone, så hver del kan køre uafhængigt at hinanden. 

Du kan se forskellige swimmingpools, udespa og swimspa på www.danskspadesign.dk eller få mere information på tlf.: 56 39 75 75.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe