Nyd vinterhaven med sauna, skumfiduser og vildmarksbad

skumfiduser kan ristes over bål i haven

Nyd haven – også i vinterhalvåret

Havesæsonen tænker vi typisk er sommerhalvåret. Med der er også skønne muligheder for også at nyde haven i vinterhalvåret.

Er du glad for udelivet og for din have, så er der spændende muligheder for at nyde haven i vinterhalvåret. Selvom haven ikke er grøn og frodig på den årstid, kan det stadig være stedet for afslapning og oplevelser med familien.

Bidro aflang Ledflex

Sauna i haven

Holder du af at gå i sauna, er en sauna i haven en måde at nyde både varmen og omgivelserne. Udendørssaunaer fås med store vinduespartier, så du kombinerer dejlige saunaoplevelser og udsigten til det fri.

Udespa eller vildmarksbad

De traditionelle autentiske vildmarksbade fås også med dyser, hvis du holder af spaoplevelsen. Med et vildmarksbad eller udespa bliver kolde vinterdage en behagelig og afslappende oplevelse.

Bålfade, skumfiduser og snobrød

skumfiduser kan ristes over bål i haven

Med et bålfad i haven har du et lille men varmt samlingspunkt for både store og små. Den varme ild fra bålfadet på en kølig efterårsdag er hyggelig at sidde omkring. Prøv at bage snobrød eller rist skumfiduser med de mindste – de vil elske oplevelsen i haven.

Novasel - Perskindol

Du finder andre hyggelige tips til at nyde haven og udelivet på www.husoghaveavisen.dk/haven

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe