Se hvordan du også nyder dit udespa om vinteren

udespa fra dansk spadesign
Nyd udelivet om vinteren med en udespa.

Haven byder på mange muligheder, og faktisk også om vinteren. Du kan f.eks. nyde udelivet i en dejlig udespa.

Sommeren indbyder til at vi opholder os ude i haven. Men du behøver ikke rykke indendørs, selv om det er efterår og vinter. Der er mange muligheder for fortsat at nyde udelivet.

Bidro aflang Ledflex

Nyd udelivet om vinteren

I en udendørs spa kan man sidde ude hele året i dejligt varmt vand, og specielt når kulden kommer, er det en fantastisk oplevelse. Her sidder du i det varme vand, mens du kigger på stjernerne og samtidig får en lækker massage.

Er det luksus at have en udespa?

Med en udespa vil man på egen krop opleve den behagelige velvære og den positive effekt, det har på både ens muskler, krop og sind. Dansk spa Design forhandler både udespa og swimspa. Her har man oplevet kunder der døjer med nakkesmerter, rygsmerter, skulderproblemer og ledegigt. Mange har meldt tilbage, at udespaen har haft positiv effekt på deres smerter.

En udespa kan du nyde hele året - også i de kolde vintermåneder

Alle spa fra Dansk spa Design kan fås topisoleret, med et ekstra kraftigt låg, men også med fuldisolering inde i selve spaen, som sikrer den bedste økonomi i den daglige drift. Det betyder, at for mellem 450 og 650 kr. om måneden kan man holde en spa kørende hele året rundt, ved brug 3 – 4 gange om ugen.

Novasel - Perskindol

Motion og velvære i ét

Er man glad for en svømmetur som motion og sætter pris på afslapningen i en spa, er et swimspa en oplagt mulighed. Et kraftigt cover og en god isolering, gør det muligt at varme vandet op hele året, og så justerer man blot modstanden, så den passer til det tempo, man vil svømme i. Et rigtig fint alternativ til en almindelig swimmingpool, og her kan man samtidig også nyde en lækker spa. Udelivet får et helt nyt og skønt perspektiv.

Det er nemt med en udespa eller swimspa

Det er enkelt og nemt at monterer en udespa eller en swimspa. Et plant underlag er det eneste der kræves, en 400 volt installation pr. del og vand fra en haveslange. Så er den nye spa klar til brug.

Nyd udelivet om vinteren. Du kan se mere om udespa og om hvordan du nyder haven hele året ved at klikke her.

LÆS OGSÅ: Sådan får du smart belysning i haven og udearealerne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe