Der er stadig mulighed for at nyde udelivet selvom temperaturen er dalende.

Selv om sommeren har været lang og varm, så ved vi, at efteråret og vinteren er på vej. Det betyder ikke, at vi behøver at rykke indendørs, for der er mange muligheder for fortsat at nyde
udelivet.

Med en udendørs spa kan man sidde ude hele året i dejligt varmt vand, og specielt når kulden kommer, er det en fantastisk oplevelse at sidde i det varme vand, mens man kigger på stjernerne og samtidig får en lækker massage.

Er det luksus at have en ude spa?

Med en ude spa vil man på egen krop opleve den behagelige velvære samt den positive effekt, det har på både ens muskler, krop og sind.
Dansk spa Design forhandler både ude spa og swimspa. Her har man oplevet kunder der døjer med nakkesmerter, rygsmerter, skulderproblemer og ledgigt, som har meldt tilbage, at udespaen har haft positiv effekt på deres smerter.

 

Med en udespa kan du nyde udelivet året rundt.

 

Alle spa fra Dansk spa Design kan fås topisoleret, med et ekstra kraftigt låg, men også med fuldisolering inde i selve spaen, som sikrer den bedste økonomi i den daglige drift. Det betyder, at for mellem 450 og 650 kr. om måneden kan man holde en spa kørende hele året rundt, ved brug 3 – 4 gange om ugen.

Motion og velvære i ét

Er man glad for en svømmetur som motion og sætter pris på afslapningen i en spa, er et swimspa en oplagt mulighed. Et kraftigt cover og en god isolering, gør det muligt at varme vandet op hele året, og så justerer man blot modstanden, så den passer til det tempo, man vil svømme i. Et rigtig fint alternativ til en almindelig swimmingpool, og her kan man samtidig også kan nyde en lækker spa.

Det er nemt med en ude spa eller swimspa

Det er enkelt og nemt at monterer en ude spa eller en swimspa. Det eneste der kræves, er et plant underlag, en 400 volt installation pr. del og vand fra en haveslange. Så er den nye spa klar til brug.
Du kan se mere her.