Sådan får du fliserne pæne igen

Flisepest

Er dine fliser grimme af flisepest og algebelægning? Med professionel fliserens opnår du det pæneste og mest holdbare resultat. Lige nu kan du opnå 20% rabat og få ”ny” flisebelægning inden sommer.

Sådan får du fliserne pæne igen

Flisepest er de hvide grimme plamager, der ofte har sat sig fast i fliserne efter vinteren. For at opnå et resultat der får flisebelægningen til at fremstå helt ny, er professionel fliserens den sikreste og mest optimale løsning. Og som sidegevinst fjernes mos og ukrudt mellem fliserne samtidig.

Professionel fliserens siden 2008

Nanostone har mange års erfaring med professionel fliserens og tilbyder landsdækkende service med 15 års garanti. Nanostone bruger kun miljøvenlige og skånsomme løsninger. Nanostones produkter er miljøgodkendt og biologisk selvnedbrydeligt. Du kan bestille en gratis og uforpligtende prøve-rens af mindre fliseareal, og på den måde har du de bedste forudsætninger for at forestille dig det færdige resultat.

Bidro aflang Ledflex

Håndværkerfradrag og kampagnetilbud

Vidste du, at du kan drage nytte af Statens håndværkerfradrag, når du får renset fliser? Lige nu tilbyder Nanostone et kampagnetilbud, hvor du kan opnå 20% og samtidig kan du bruge håndværkerfradraget. Du kan høre mere på tlf.: 69 13 58 10 eller læse om håndværkerfradrag på www.skat.dk.

Sådan får du fliserne pæne igen – du kan se mere på www.nanostone.dk eller få yderligere information på tlf.: 69 13 58 10.

Se også her hvordan du nemt kan nyde lune aftener på terrassen med en terrassevarmer.

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe