Forlæng sommeren med Solamagic

solarmagic

Lyse nætter, duften af nyslået græs og det gode udeliv er endelig tilbage. Men som bekendt kan det lunefulde danske sommervejr hurtigt ødelægge den gode stemning. Men der findes heldigvis en løsning: En ny fleksibel varmelampe er på markedet og gør den gode tid udenfor – endnu bedre.

Forlæng sommeren med Solamagic

Skaldyr på grillen, kølige vine og samtaler med dem, vi holder af – til langt ud på aftenen. Det er for langt de fleste, sådan vi forestiller os den perfekte sommer. Nu hvor tiden endelig er kommet til at rykke udendørs og nyde sommeraftener og magiske øjeblikke under åben himmel. – Altså lige indtil duggen falder, vattæpperne er sluppet op og kulden langsomt kryber ind og ødelægger stemningen. Vi kender det allesammen; med et trylleslag er den danske sommeraften forvandlet til en fugtig og kold affære. Men det er slut nu. Med den nye Solamagic Free varmelampe kan du blive ude hele aftenen – dine gæster kommer aldrig til at gå hjem.

Verdens bedste varmelampe

Solamagic FREE+ er nu på markedet. Ikke bare er varmelampen smukt designet, den er også fritstående, hvilket giver dig friheden til at tage varmelampen med dig rundt på matriklen. Dermed er du sikret varme uanset om du befinder dig omkring bordet på terrassen, drinksbordet i havepavillonen eller slapper af med en bog i solstolen. Gennem mange år har Solamagic leveret varmelamper af gedigen tysk kvalitet til danske hjem, og utallige gange er varmelamperne kåret som verdens bedste grundet den unikke kvalitet, det flotte design og den gode teknologi.

Bidro aflang Ledflex

Miljøvenlig frihed

Med et snuptag kan du flytte den fleksible varmelampe FREE+ – der desuden er baseret på de nyeste miljøvenlige infrarøde-teknologier, som både er effektive og billige i drift. På den måde får du mest mulig værdi ud af dit uderum – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Solamagic er tysk grundighed og omhyggelighed på alle planer, og er især optimal for dig, der bruger flere forskellige uderum i løbet af året og ønsker et produkt, der holder i mange år.

OM FREE+

  • FREE+ er lavet i et eksklusivt design, som forener kvalitet og funktionalitet på bedste vis.
  • FREE+ er let at flytte rundt på og udviklet med Solamagics High Performance-teknologi.
  • FREE+ har som noget nyt indbygget sikringssystem – så den automatisk slukker ved en hældning på +/- 15 grader.
  • Eldreven med 1,8 m kabel
  • FREE+ har lave driftsomkostninger (Cirka 2,85 kr. i strøm pr. time for op at opvarme et område på op til 9 m2).
  • Vejl. pris: kr. 5.995,-

Forlæng sommeren med Solamagic der forhandles bl.a. hos Imerco og Johannes Fog – samt på Solamagicshop.dk.

Se her, hvordan du får et blomstrende paradis i haven, på terrassen eller på altanen.

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe