Skab din egen wellnessoase i haven med et vildmarksbad

Vildmarksbad, udespa og wellnessoase fra Thomas Vildmarksbad

Et vildmarksbad er følelsen af velvære og hyggelige stunder med familie eller venner. Nyd en wellnessoplevelse i din egen have, lige når du vil.

Vildmarksbad og udespa

Et vildmarksbad er en form for udespa, der med det rustikke look passer godt ind i haven. Vildmarksbadet bliver hurtigt et naturligt samlingspunkt, som en wellnessoase i det fri. Og hvor det varme vand giver den behagelige følelse af velvære og afslapning.

Bidro aflang Ledflex
Traditionelt vildmarksbad fra Thomas vildmarksbad

Vildmarksbad giver oplevelsen af wellness og afslapning. Wellnessoasen kan du have i haven eller på terrassen.

Udvendig eller indvendig brændeovn

Thomas Vildmarksbad har fokus på højeste kvalitet med et stort udvalg af bade med akryl indsats. Vildmarksbadene opvarmes med brænde i en ovn, der enten er placeret uden på karret eller indbygget.  Opvarmningen med brænde tilfører den både autentiske og hyggelige stemning.

Om du vælger udvendig brændeovn eller indvendig kan i nogle tilfælde afhænge af, hvor mange du ønsker skal kunne være i vildmarksbadet. Indvendig brændeovn gør, at vildmarksbadet fylder mindre i omkreds, men selve karet er mindre end ved en udvendig brændeovn.

Thomas Vildmarksbade har fokus på højeste kvalitet med et stort kendskab fra produktion til endeligt produkt. Du finder et stor udvalg af vildmarksbade med akryl indsats, og også vildmarksbade der er klorkompatible, så vandet kan desinficeres.

Novasel - Perskindol

Udespa og vildmarksbad på terrassen

Vildmarksbadets rustikke look matcher haven fint og giver oplevelsen af wellness og “genopladning” efter en travl dag.

Du kan se meget mere om vildmarksbade i høj kvalitet på www.thomasvildmarksbad.dk eller få mere information på tlf.: 53 25 52 92.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe