Vadehavet byder på de mest unikke oplevelser i vinterhalvåret

Sort sol ved Vadehavet

Vadehavet er helt speciel natur og byder på spændende og unikke oplevelser som Østers safari og begrebet Sort Sol. Det hele kan opleves i vinterhalvåret, og særligt efterår er tiden for spændende oplevelser i det fri.

Enestående kulinariske oplevelser og unik natur finder du i Tøndermarsken. Her venter uforglemmelige smags- og synsindtryk.

Bidro aflang Ledflex

Vinterhalvåret er for nogle en lidt kedelig periode, men heldigvis venter der store oplevelser på denne årstid, som kun kan opleves fra oktober til april. Det er nemlig her, du har mulighed for at pirre dine sanser, og det står Vadehavets Oplevelser for.

Østerssafari og Sort Sol i enestående natur ved Vadehavet

Højergård er en såkaldt fredet marskgård, der ligger i Danmarks størst marskområde, Tøndermarsken. Herfra giver Vadehavets Oplevelser dig mulighed for at krydre vinterhalvåret med enestående natur- og smagsoplevelser. Du kan bl.a. opleve fænomenet Sort Sol eller tage på østerssafari.

Østerssafari - Østers fra Vadehavet

På østerssafari får du en unik mulighed for at se det enestående vadehav på en helt ny måde. Erfarne naturguider tager dig med til østersbankerne, og her plukkes alle de østers du kan spise. Du lærer at åbne, tilberede og spise østers på spændende og velsmagende måder, ligesom du er velkommen til at tage østers med hjem.

Novasel - Perskindol

Med Vadehavets Oplevelser kan du bl.a. opleve Sort Sol, østerssafari, yoga retreat samt Sønderjysk kokkeskole og gastronomiske lokale oplevelser.

Sort sol ved Vadehavet

Du kan se de spændende tilbud og unikke ture på www.vadehavetsoplevelser.dk eller få mere information på tlf. 21 62 64 52.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe