Carport: Kender du fordelene ved carporten

dobbelt carport fra Bases
Bases carporte kan monteres på mange forskellige måder; fritstående eller med fire stolper, facademonteret med to stolper eller integreret i eksisterende åbning.

Der er flere fordele ved at vælge en carport. Og særligt når det er en kvalitetscarport udført i vejrbestandige og vedligeholdelsesfri materialer.

Derfor skal du vælge en carport

Firmaet Bases har specialiseret sig i at designe og udvikle carportløsninger i høj kvalitet. Carportene er stilfulde og funktionelle, og tager udgangspunkt i hver enkelt kundes ønsker og behov.

Bidro aflang Ledflex

”I design- og udviklingsfasen er der fokuseret på kvalitet i hele systemet; på langtidsholdbare materialer med minimal vedligeholdelse og et smukt design, der skal kunne kombineres med solid kvalitet. Hos BASES tager vi udgangspunkt i kundens ønsker og behov, og sammen finder vi den carport, der passer til kunden og til boligen”, fortæller firmaets indehaver John Schnoor.

Høj kvalitet og minimal vedligholdelse

BASES carporte fås i forskellige varianter og designs. Alle overdækninger er udført i højkvalitets aluminium, der kræver minimal vedligeholdelse. De vejrbestandige materialer kan modstå både ekstrem varme og kulde. Det betyder, at carporten står flot selv efter mange år.

Du kan se eksempler på forskellige carporte på www.bases.dk eller få yderligere oplysninger på tlf.: 63 40 10 20 / mail: info@bases.dk

Novasel - Perskindol

Med BASES modulsystem kan du få optimalt udbytte af din terrasse. Læs mere om terrasseoverdækning her.

Derfor skal du vælge en carport – læs mere om Bases unikke carportløsninger her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe