Du kan søge tilskud 16. marts 2022

Kvinde søger tilskud fra bygningspuljen

Energistyrelsen åbner for Bygningspuljen onsdag den 16. marts 2022 kl. 10. Her kan boligejere søge tilskud fra Bygningspuljen indtil kl. 18. Og kun denne dag.

Bygningspuljen giver tilskud hvis du f.eks. ønsker at skifte fra naturgas eller oliefyr til varmepumpe, nye vinduer eller at efterisolere.

Bidro aflang Ledflex

Denne gang er der 300 millioner kr. i Bygningspuljen, der er beregnet til energibesparende projekter i huse.

Du kan søge tilskud 16. marts til forskellige boligforbedringer

Helårsboliger med energimærker E, F og G kan få tilskud til f.eks. isolering og nye vinduer. Ansøgningsrunden er altså målrettet de boliger, der skulle trænge mest til energiforbedring. Derimod kan alle f.eks. søge tilskud til varmepumpe.

Vær tålmodig

Den 16. marts kl. 10 åbnes der for ansøgninger. Der er oprettet en “digitalt venteværelse” fra kl. 9. Ansøgningsportalen har åbent til kl. 18, og er du allerede inde på portalen, har du til kl. 20 til at færdiggøre ansøgningen.

Novasel - Perskindol

Du kan forberede din ansøgning og finde en Tilskudsberegner på SparEnergi.dk/tilskud.

Fakta om Bygningspuljen

  • Bygningspuljen udspringer af Energiaftalen 2018, og den skal medvirke til at skabe besparelser i energiforbruget i helårsboliger.
  • Bygningspuljen har siden den første runde i 2020 givet tilsagn om tilskud til over 26.000 boligejere.
  • Cirka 8.000 tilsagn er gået til projekter om isolering, vinduer og ventilation, og cirka 18.000 tilsagn er givet til at skifte til varmepumpe fra bl.a. oliefyr og naturgas.
  • Man kan søge tilskud som privatperson, andelsboligforening, ejerforening i etageejendom, virksomhed, forening og selvejende institution.

Du kan søge tilskud 16. marts – og kun denne dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe