Derfor skal du flytte ind med god energi

hus energirenovering
Tænk energiforbedringer ind når du skal istandsætte din nye bolig.

Energi: Det er samlet set billigere i længden at foretage flere renoveringer på én gang. Og der er god økonomi i at udnytte den lave rente til at finansiere renoveringen, når du køber nyt hus eller omlægger lån.

Derfor er energiforbedringer en god idé:

Bidro aflang Ledflex

Bedre komfort og indeklima med god energi

Når du renoverer eneririgtigt, undgår du fugt og kulde. Det gør boligen varm og tør, og skaber et bedre og sundere indeklima.

Lavere varmeregning

Varmetag er spild af energi – og penge. En velisoleret bolig med energirigtige vinduer og døre bruger mindre varme og er derfor billigere at bo i.

Øget salgsværdi

Din bolig stiger i pris, når du energirenoverer – bl.a. fordi du kan opnå et bedre energimærke, som gør boligen mere attraktiv ved et salg.

Novasel - Perskindol

God energi er godt for miljøet

Miljøet og klimaet udenfor har også gavn af din energirenovering. Mindre varmetag mindsker nemlig udledningen af CO2 fra varmeproduktionen.

Hvilke energiforbedringer trænger din bolig til?

I energimærkningsrapporten finder du forslag til, hvilke energiforbedringer du kan foretage i din nye bolig. Find den på sparenergi.dk

Kan du søge tilskud til energiforbedringer?

Når din boligrenovering giver energiforbedringer, kan du Den kan være en mulighed at søge tilskud til at spare energi i din bolig. Klik her for at se om der er en tilskudsordning der passer lige nu.

 

Husk at søge om tilskud
Når din boligrenovering giver energiforbedringer, kan du søge tilskud hos et energiselskab. Du kan eksempelvis søge om økonomisk tilskud eller rådgivning om, hvor du kan energiforbedre din bolig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe