Forkæl boligen med en portløsning af højeste kvalitet

carport
En garageport skal mere end bare at se godt ud. REAporte er portløsninger tl kvalitetsbevidste brugere.

En garageport skal mere end bare så pæn ud. Den skal selvfølgelig både være funktionssikker og gennemtestet. Forkæl boligen med en portløsning af højeste kvalitet.

REAporte producerer portløsninger til kvalitetsbevidste brugere. Alle garageporte er derfor testet og godkendt efter den højeste CE standard EN13241-1 og er samtidig kendetegnet ved et smukt ydre og kompromisløs kvalitet i alle dele. Det er portløsninger af højeste kvalitet.

Med produktion i Danmark er kunderne sikret kort leveringstid, og produkterne er gennemtænkt fremstillet med henblik på, at montagearbejdet kan foregå hurtigt og effektivt.

Bidro aflang Ledflex

Hver eneste port specialfremstilles hvad enten det er sidedør, garageport, industriport eller sågar en hangarport. Alle er portløsninger af højeste kvalitet.

Fleksibilitet og effektivitet

Garageportene fås i forskellige farver og udformninger og kan selvfølgelig udstyres med automatik, og kan leveres med tagfølge, vinduer eller dørgennemgang. Portene kan omlakeres i alle RAL farver eller beklædes med hårdttræ, således du får en port der matcher dit hus.

Derudover kan portene efter ønske leveres med fjernbetjening, kodetastatur og styring fra din Iphone.

Novasel - Perskindol

Du kan se mere her hvor du også finder kontaktoplysninger.

Læs også HVORNÅR ER DET BEDST AT MALE TRÆVÆRK


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe