Spar penge som husejer

billig forsikring og facaderenovering kan reducere udgifterne på dit hus

Som husejer ved du sikkert, at der hele tiden er en masse udgifter. Derfor er det en god idé altid at gennemgå alle ens udgifter for ens bolig, så du kan finde ud af, om du kan spare penge.

Som udgangspunkt er det en god idé at bruge flere penge med det samme for at spare penge over tid. Det skyldes, at der er en række omkostninger, som er variable, når du har en bolig. Det er alle udgifter, som omhandler alt med el, varme og vand.

Spar penge som husejer

Gennemgå dine forsikringer

Det første sted, som du bør fokusere på, er at gennemgå alle dine forsikringer. Der er ofte mange penge at spare på husforsikringer, hvis du gennemgår alle dine forsikringer sammen. For du kan for det meste spare mange penge på din husforsikring, hvis du samler alle dine forsikringer i samme forsikringsselskab.

Bidro aflang Ledflex

Det er let at gribe an, da du finder ud af, hvilke forsikringer du har, og hvilke der ville være gode at have. Når du har dem alle sammen, så får du et tilbud fra dit nuværende forsikringsselskab på en samlet pris. Herudover benytter du en tilbudsside, så du får flere forsikringstilbud, som du kan sammenligne med hinanden.

Isolation

Isolation er en af de udgifter, som ofte er dyre, men det kan spare dig for mange penge over tid. Varme er en kæmpe udgift, når du har et hus, og derfor er det en god idé at gennemgå hele sit hus. Det kan være ekstra isolation på luft, hulmursisolering og nye vinduer.

Hvis din bolig er en lejlighed, så skal du sammen med hele bestyrelsen få priser på facaderenovering. Her vil man typisk få bedre isolering samtidig, og I kan derfor få et samlet tilbud på det hele.

Novasel - Perskindol

Alle husejere bør lægge mærke til, om det trækker ind i deres bolig. Hvis det gør det, så er der kæmpe grund til at isolere. I kan også få en ekspert ud, som kan give jer et energimærke og fortælle om de forbedringsmuligheder, som I har. Det vil ofte koste en del penge at gøre en bolig mere klimavenlig, men både klimaet og jeres pengepung vil takke jer over tid.

Vedvarende energi er fremtiden

Elpriserne kommer kun til at stige i fremtiden, da politikerne hele tiden øger afgifterne på el, fordi vi skal overholde klimamål og passe bedre på jorden. Så både pga. de stigende elpriser, og fordi det er bedre for miljøet, bør I overveje at installere solceller og måske også få jeres egen vindmølle.

I dag har private gode muligheder for at gøre noget godt for klimaet, da priserne er styrtdykket på vedvarende energi. Over tid kommer I til at spare mange penge, hvis I ikke skal betale lige så meget i høje elregninger.

I fremtiden kommer der stigende fokus på vedvarende energi, men vi vil anbefale, at du selv gøre noget fremfor at vente på politikerne. For vi kan alle sammen gøre noget for at passe bedre på klimaet. Spar penge som husejer over tid med disse tiltag.

Læs også om gode grunde til at bruge ståltag når du bygger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe