Se hvordan Ingvar sparede 25% på varmeregningen

spar på varmeregningen

Ingvar sparede 25% på varmeregningen det første år.

En udgift til nye vinduer kan hurtigt blive tjent ind og vise sig at være en god investering. Det erfarede Ingvar for Sønderjylland, da han sidste år skiftede vinduer og døre.

spar på varmeregningen
Nye flotte vinduer gav en besparelse på varmeregningen.

Da Ingvar sidste år nærmede sig pensionisttilværelsen, mente han det kunne være en god investering at udskifte husets vinduer og døre. ”Husets vinduer og døre var fra 1994 og nogle af elementerne trængte til at blive skiftet ud. Derfor syntes jeg det gav mening at få helt nye vinduer og døre. Det ville jeg gerne have, inden jeg gik på pension”, fortæller Ingvar.

Bidro aflang Ledflex

Valget af vinduer faldt på dem, der nærmest er vedligeholdelsesfri, nemlig træ/alu vinduer fra Vinduespladsen.

Om opsætningen fortæller Ingvar: ”Selve vinduerne og dørene gav ikke de store problemer. Jeg fik heldigvis hjælp af min søn, som er tømrer. Det der var lidt udfordrende, var et stort vinduesparti, der vejede 250 kg. Der måtte vi hyre en løftevogn for at få det sat på plads.”

Ingvar fortsætter: ”Vi brugte to dage på at sætte 22 vindueselementer i. Det synes jeg faktisk er rimelig hurtigt. Vinduespladsen tilbyder også montering, men vi klarede det fint selv. De nye vinduer blev sat i sidste år i maj, og på det første år havde jeg sparet lidt over 25% på varmeregningen. Så jeg er yderst tilfreds”.

Novasel - Perskindol

Du kan få mere information om udskiftning af vinduer her.

Ingvar sparede 25% på varmeregningen det første år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe