Historisk ultimativ luksus i Berlin skal opleves

Berlin - Hotel Adlon
Der er masser af historie ved Brandenburger Tor og hotel Adlon Kempinski.

Guten tag und herzlich willkommen!

For enden af Unter den Linden ved Pariser Platz, lige før Berlins sidst bevarede byport Brandenburger Tor er den røde løber og uniformklædte piccoloer klar til at modtage gæster fra hele verden. Det er nemlig her Berlins mest kendte hotel ligger – Hotel Adlon Kempinski. Og førstehåndsindtrykket er en varm velkomst, der præger et ophold i historisk luksus.

Bidro aflang Ledflex
Hotel Adlon i Berlin
Adlon Kempinski er centralt placeret i Berlin og det bedste bud på en luksus-weekend i den historiske by.

Så snart man træder ind i lobbyen mærker man historiens vingesus og den imponerende og smagfulde indretning er alt andet end tilfældigt valgt. Sådan har det været siden 23. august 1997, hvor hotel Adlon Kempinski slog dørene op til et gennemrenoveret 5-stjernet hotel. Med fuld respekt for det oprindelige legendariske hotel Adlon.

Adlon Kempinski er et ikon og en levende legende centralt placeret i Berlin. Ud over de 304 rummelige og smukt indrettede værelser og 78 suiter, er her blandt de tre restauranter en Michelin restaurant, to barer og en spa-afdeling, der gør det svært ikke at elske dette hotel.

Foyeer i hotel Adlon Berlin
Nyd afternoon tea i smagfuld indretning.

Kejser Wilhelm II som første gæst på hotel Adlon

Hotel Adlon åbnede første gang 23. oktober 1907. Lorenz Adlon var en driftig restauratør der havde en vision om at sætte nye standarder for hotelindustrien. Kort efter åbningen blev Hotel Adlon udråbt som et af de smukkeste hoteller i verden. Hotellet var både sofistikeret og bød på en komfort uden lige; rindende vand – både varmt og koldt, gas og elektricitet der kunne lyse elektriske pærer op, der var produceret specielt til hotellet.

Novasel - Perskindol

Kendisser og berømtheder har gennem tiden besøgt hotellet, der i 1907 som første gæst havde kejser Wilhelm II, og hotellet blev snart Berlins fashionable mødested. Sådan fortsatte det indtil slutningen af 2. Verdenskrig hvor hotellet delvist nedbrændte.

udsigt fra Adlon i Berlin
Smukt og stemningsfuldt med Brandenburger Tor lige over for.


Siden har berømtheder som Bill Clinton, Barack Obama og Michael Jackson boet på hotellet. Det var også her den berygtede hændelse skete, da Michael Jackson holdt sit barn ud over balkonen fra 3. sal.

Berlin get-away

Det er som bekendt ikke en lang rejse til Berlin og turen fra Tegel lufthavnen til Hotel Adlon Kempinski tager kun 25 minutter i taxa. Herfra – Berlin Mitte – kan man nemt komme rundt i Berlin til fods, med taxa eller med U-Bahn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe