Forfriskende sommercocktail med både søde og syrlige noter

Highland Club forfriskende sommercocktail

Smagen af sol og sommer mikses i denne forfriskende sommercocktail der har både søde og syrlige noter. Det skaber en harmonisk og sommerlig smagsoplevelse.

Nyd en Highland Club – en forfriskende whiskycocktail med hindbær

Highland Club er en cocktail der med sine friske og syrlige noter af hindbær og citron smager af sol og sommer. Denne skønne cocktail er perfekt at nyde på varme sommerdage – eller når som helst du vil have en forfriskende smagsoplevelse. Highland Club er en fusion af hindbær, syrlig citron og prisvindende whisky fra Highland Park.

Bidro aflang Ledflex

Tip til sommercocktail

Skal din cocktail være meget kold ved servering, kan du med fordel afkøle glasset i fryseren på forhånd. Så vil cocktailen holde sig kølig i længere tid.

Sommercocktail – opskrift på Highland Club

Forsriskende sommercocktail

40 ml Highland Park 12 YO Single Malt
20 ml sukkersirup (laves ved at koge lige dele sukker og vand)
20 ml citronsaft
1 æggehvide
5-8 hindbær

Pynt:
Hindbærstøv eller friske hindbær til at pynte på toppen.

Alle ingredienser puttes i en shaker uden isterninger. Shakes hårdt i 5-10 sekunder. Herefter tilføjes isterninger og der shakes yderligere i 10-15 sekunder.

Novasel - Perskindol

Si cocktailen dobbelt, inden du serverer den i et velegnet glas.

Cocktailen pyntes med hindbærstøv eller friske hindbær.

Tip

Vil du gøre lidt ekstra ud af din servering for gæsterne, så kan du spraye sukkersirup på ydersiden af glasset og herefter drysse med hindbærstøv. Det giver ekstra wauw-effekt og ser virkelig flot og indbydende ud.

Sommercocktail med prisvindende whisky – Highland Park 12 YO Single Malt

Highland Park 12 YO Single Malt er en prisvindende whisky fra Skotlands nordligste destilleri, der samtidig er blandt verdens ti ældste; nemlig Highland Park, hvis hjemsted er de barske og naturskønne Orkneyøer.

Highland Parks unikke karakter skyldes den sjældne Orkney-tørv, der anvendes ved tørring af malten, som bruges til whiskyen. Netop denne tørv har i århundreder absorberet havgus og fået et anstrøg, som under fremstillingen afgiver raffinerede smagsnoter til whiskyen.

Whiskyen er fremstillet på traditionel vis ved hjælp af gamle teknikker, der kræver en varsom og tidskrævende proces. Dette garanterer en uimodståelig single malt, som er modnet til perfektion.

Highland Park 12 YO Single Malt er primært lagret på europæiske og amerikanske, sherrykrydrede egetræsfade. Whiskyen er krydret og velsmagende med en perfekt harmoni mellem det aromatisk røgede tørv, sødmefuld lynghonning og fyldig frugtkage.

Farve: Glødende rav
Duft: Letrøget med nuancer af lynghonning, en let sødme og et fint anstrøg af sherry
Smag: Smagen er usædvanligt blød og rund, med en karakteristisk letrøget smag
Alkoholstyrke: 40%

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe