Opskrift på proteinrigt bananbrød med kardemomme og havregryn

bananbrød opskrift

Opskrift på proteinrig og lækker bananbrød med kardemomme og havregryn – perfekt som eftermiddagssnack eller som en sund dessert. Du kan vælge at tilføje ekstra protein til dit bananbrød i form af chokolade proteinpulver, eller toppe et slice bananbrød med en form for nøddesmørelse.

opskrift bananbrød

Ingredienser

  • 3 bananer
  • 3 æg
  • 1 stk. kardemomme
  • 1 tsk. bagepulver
  • 115 gram hvedemel
  • 50 gram havregryn
  • 100 gram mørk chokolade, finthakket
  • 1 spsk. chokolade protein pulver (kan undlades)

Fremgangsmåde

Alt du skal bruge i form af udstyr, er en rugbrødsformet bageform, en stor skål til at blande ingredienserne i, en gaffel og piskeris efter behov. Du kan nu gå i gang med at bage dit bananbrød.

  1. Start med at tænde ovnen på 180° varmluft
  2. Mos banananer grundigt i skålen
  3. Pisk æggene sammen med bananerne
  4. Kom kardemomme og bagepulver i dejen
  5. Vend mel og havregryn i dejen
  6. Kom din hakket chokolade i dejen og vend grundigt
  7. Du kan tilføje proteinpulver for at gøre dit bananbrød mere mættende og proteinrigt, men dette kan også undlades. Vi anbefaler at du bruger denne chokolade proteinpulver til bananbrødet.
  8. Beklæd din form med bagepapir
  9. Bag bananbrødet i ca. 30-35 minutter

Lad dit bananbrød afkøle og server. Velbekomme!

Se flere nemme og lækre opskrifter her.

author avatar
Sophia Stæhr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe