Opskrift på proteinrig og lækker bananbrød med kardemomme og havregryn – perfekt som eftermiddagssnack eller som en sund dessert. Du kan vælge at tilføje ekstra protein til dit bananbrød i form af chokolade proteinpulver, eller toppe et slice bananbrød med en form for nøddesmørelse.
Ingredienser
- 3 bananer
- 3 æg
- 1 stk. kardemomme
- 1 tsk. bagepulver
- 115 gram hvedemel
- 50 gram havregryn
- 100 gram mørk chokolade, finthakket
- 1 spsk. chokolade protein pulver (kan undlades)
Fremgangsmåde
Alt du skal bruge i form af udstyr, er en rugbrødsformet bageform, en stor skål til at blande ingredienserne i, en gaffel og piskeris efter behov. Du kan nu gå i gang med at bage dit bananbrød.
- Start med at tænde ovnen på 180° varmluft
- Mos banananer grundigt i skålen
- Pisk æggene sammen med bananerne
- Kom kardemomme og bagepulver i dejen
- Vend mel og havregryn i dejen
- Kom din hakket chokolade i dejen og vend grundigt
- Du kan tilføje proteinpulver for at gøre dit bananbrød mere mættende og proteinrigt, men dette kan også undlades. Vi anbefaler at du bruger denne chokolade proteinpulver til bananbrødet.
- Beklæd din form med bagepapir
- Bag bananbrødet i ca. 30-35 minutter
Lad dit bananbrød afkøle og server. Velbekomme!
Se flere nemme og lækre opskrifter her.